Vedete

Bombă în showbiz! Victor Slav iubeşte din nou! Cine este frumoasa Raluca! DECLARAŢII ÎN PREMIERĂ!

Adevărul despre noua relaţie de dragoste a lui Victor Slav! Avem toate amănuntele şi fotografii în exclusivitate

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Magia Sărbătorilor de Iarnă a venit cu o nouă poveste de dragoste în zona mondenului mioritic! Protagonist este nimeni altul decât carismaticul prezentator al emisiunii ”Vulturii de noapte” de la KanalD, Victor Slav, unul dintre cei mai îndrăgiţi bărbaţi din România!

O dovadă clară că Slav nu are un tipar de celebritate în privinţa alegerilor femeilor din viaţa lui este şi faptul că, acum, el trăieşte clipe speciale, alături de Raluca Silea, o tânără foarte frumoasă, care, însă, nu este vedetă, deşi are legătură cu media şi cu apariţiile publice în showbiz... ale vedetelor! (intră să vezi ce arogantă a făcut Victor Slav la adresa lui Cătălin Cazacu)

Victor Slav are o nouă iubită! De cât timp este împreună cu Raluca Silea

Bruneta care l-a cucerit pe starul TV merge pe calea discreţiei şi, cel puţin în acest caz, până acum, a preferat să se bucure de momentele oferite de Victor decât să le împărtăşească publicului larg!

De partea cealaltă, şi vedeta de la Kanal D are aceeaşi tipologie, nu îi place să se vorbească prea multe despre latura privată a vieţii sale. Aşa se face că Victor Slav are o nouă iubită, pe Raluca, de aproape şase luni, şi, recent, au petrecut Sărbărtorile şi vacanţa la Budapesta, fără ca nimeni să nu ştie nimic.

“Am încercat să păstrăm discreţia cât mai mult timp posibil şi acelaşi lucru vom face şi de acum încolo, pe cât posibil. Suntem tineri, liberi, încercăm să ne cunoaştem cât mai bine şi să ne bucurăm de momentele frumoase pe care ni le oferă viaţa. Vă dorim un an fericit tuturor“, a declarat Slav, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol