BOMBA in televiziune! Bianca Dragusanu interzisa OFICIAL DE CNA la TV - Vezi lovitura pe care au primit-o roscata si trustul Antena 1

CNA a decis să respingă transformarea Antenei 2 în Antena Stars întrucât postul s-ar transforma într-unul tabloid, dar şi din cauza Biancăi Slav.

novalue

Postul Antena Stars ar fi trebuit să se relanseze, în această formulă, din 16 decembrie. Roscata revenea in televiziune si ar fi trebuit să aibă o emisiune tip reality show numită Academia Biancăi.

"Evoluţia pieţei tv din ultimii ani ne-a demonstrat că nu mai avem suficientă forţă de a creşte cota de piaţă a canalului aşa că am decis relansarea staţiei. Vorbim de introducerea unor sloturi de ştiri şi a unor emisiuni tip reality show în weekend”, a explicat Cristian Ionescu, managerul echipei care lucrează la transformarea Antenei 2.Întrebat de Christian Mititelu ce fel de reality show va avea Antena Stars, acesta a vorbit despre două emisiuni, Academia Biancăi, şi unul care "va intra indiscret” în viaţa asistentelor din emisiuni.

"Bianca Drăguşanu este un om care a reuşit în viaţă. Este o fată de condiţie modestă care şi-a găsit drumul ei în viaţă. Şi-a deschis un business, iată că acum are şi o carieră în televiziune. Cel de-al doilea show este o producţie care va intra indiscret în viaţa asistentelor tv, Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu care sunt asistentele show-ului de noapte de pe Antena1, Un show păcătos”
a spus Cristian Ionescu, informeaza Pagina de Media.

Chiar si asa, unul dintre membrii CNA nu este de acord sub nicio forma cu un astfel de format pentru ca nu sustine tabloidizarea unui post de televiziune ce va aduce odata cu el zeci de sesizari si reclamatii.


"În prezentarea postului este o tabloidizare sută la sută. Sunteţi producător şi la Acces Direct şi la Un show păcătos, iar acest lucru nu face decât să-mi confirme că acest post va fi 24 de ore din 24 Acces Direct şi Un show păcătos. Nu voi susţine niciodată tabloidizarea unui post de televiziune aşa cum o susţineţi dumneavoastră. Eu, personal, nu votez grila cu prezenţa acestei vedete în ea.
În octombrie au fost sute de reclamaţii pe subiectul care nu se mai termina pe principalii radiodifuzori cu căsătoria, cu mizeriile, cu tot ce ţinea de intimitatea lor"
a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies