Vedete

Bomba inainte de Craciun! Ioana Tufaru, din nou insarcinata? "Cred ca sunt gravida. Am avut ameteli"

Fiica Andei Calugareanu a devenit mama in urma cu doi ani si doua luni. Are un baietel frumos, voinic si sanatos, desi micutul a fost nascut prematur.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Bomba inainte de Craciun! Ioana Tufaru, din nou insarcinata? "Cred ca sunt gravida. Am avut ameteli"icon photo

Ioana Tufaru nu are o situatie financiara de invidiat, dar este fericita si implinita alaturi de logodnicul ei si de baiatul lor, Luca. Fiica Andei Calugareanu spune ca nu isi mai doreste nimic si, intrebata acum ceva timp daca se vede mama pentru a doua oara, a spus ca nu mai copii.

"Nu avem posibilitatea sa crestem doi copii si sunt de parere ca e un pacat sa aduci pe lume un suflet nevinovat ca sa-l chinui, sa se confrunte zi de zi cu lipsurile. Il iubesc pe Luca, mi-am indeplinit visul de a deveni mamica si aici vreau sa ma opresc", a spus Ioana.

Ei bine, se pare ca barza nu tine cont de decizia luata de protagonista noastra si de iubitul ei. Femeia ne-a marturisit ca a avut ameteli si, in plus, menstruatia i-a intarziat cateva zile.

"Sunt putin agitata, sa stiti. Cred ca sunt gravida. Am avut ameteli si nu mi-a venit problema lunara, "musafirii" sa le spunem. Au intarziat cateva zile. Nu stiu ce sa spun, nu ma asteptam la asta, chiar am avut grija sa nu raman din nou insarcinata", a declarat Ioana Tufaru.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune