Bomba! Jurnalistul Rares Bogdan sustine ca a pus mana pe nota de plata a lui Ponta, dupa noaptea de distractie in clubul din Dubai! TOTAL: 2.679 euro!

Jurnalistul Rares Bogdan a publicat, astazi, pe pagina sa de Facebook o nota de plata de la clubul Cavalli din Dubai. Omul de televiziune sustine ca aceasta ar apartine grupului cu care s-a dsitrat actualul premier Victor Ponta despre care se stie deja ca se afla in vacanta in Emirate si a petrecut o seara de neuitat, in cel mai exclusivist club din AbuDhabi.

Distribuie pe:

Autor:

 

fara descriereVictor Ponta a cheltuit 2.679 de euro intr-o singura seara, in club, in DubaiRares Bogdan sustine pe pagina sa de Facebook ca ar fi primit nota de plata de la un roman stabilit in Dubai, Amon Mircea. Potrivit bonului primit, se pare ca premierul Victor Ponta si insotitorii sai ar fi comandat pe parcursul serii de 23 noiembrie, 6 bauturi carbogazoase, 1 sticla mare de apa plata, 4 sticle de apa mineral, 1 sticla de whisky, doua digestive si o sampanie britanica.

 

fara descrierefara descriereTotalul notei de plata a fost de 12.246 AED ( n. r. dirham- moneda Emiratelor Arabe), respectiv 2.679 euro sau 11,900 ron.

Si ca sa fie un pic mai clar faptul ca... obrazul subtire cu cheltuiala se tine, facem conversia din dirhami in euro doar pentru sticla de sampanie. Rezultat: ca, 1.700 de euro.

fara descriereAsa arata nota de plata primita de catre Rares Bogdan

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate