Bombă, la doi ani de la moartea lui Aurelian Preda! ”Anamaria nu e unica lui fiică”! Nicușor Iordan și Părintele Efrem, despre viața neștiută a regretatului interpret | DEZVĂLUIRI

Detalii incredibile ies la iveală, la doi ani și jumătate de la moartea lui Aurelian Preda. Apropiații acestuia susțin că interpretul a avut și alți copii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Aurelian Preda a mai avut copii, în afară de Anamaria Rosa Preda, cea cunoscută până acum drept unica fiică a regretatului interpret de muzică populară. Este un secret pe care mai multe persoane foarte apropiate de Preda l-au ținut departe de urechile publicului până acum.

Bomba a exlodat însă într-un documentar pregătit de Etno TV, intitulat ”Aurelian Preda. Testament”. Acesta urmează să aibă premiera în curând pe postul de televiziune al familiei Prigoană, însă imagini din acesta au fost deja făcute publice.

Părintele Efrem: ”Plângea și îmi spunea că vrea să-și vadă fiica acasă. A doua soră a Anei”

Părintele Efrem, duhovnic și prieten foarte apropiat al lui Aurelian Preda, a dezvăluit că artistul i-a povestit că mai are o fetiță cu doar câteva săptămâni înainte să moară. Mai precis, că Anamaria mai are o soră care locuiește în altă parte.

fara descriere

”Într-o bună zi, adică cu două săptămâni înainte de a pleca el la Viena, unde și-a dat sfârșitul, eu am fost la București. Când mergeam la doctor eram primit la ei acasă. El era foarte prăbușit, plângea și îmi spunea: ”singurul lucru pe care mi-l doresc este să-mi văd fetița acasă”... O a doua soră a Anei... Nu știu care... fetiță!”, a povestit părintele Efrem.

fara descriere

Nicușor Iordan, cel mai bun prieten al lui Aurelian Preda nu doar că îi confirmă ipoteza părinelui ci afirmă cu subiect și predicat: ”Anamaria nu este unica lui fiică! Da...”!

Citeste si: Fata lui Aurelian Preda, distrusă: ”Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Citeste si: “Soţia” lui Aurelian Preda arată senzaţional! Mariela şi-a găsit liniştea în Italia: “Secretul fericirii este libertatea”

Citeste si: La 5 ani de la moartea Marioarei Murărescu, nepotul ei de 13 ani i-a scris o poezie emoţionantă: “Să veghezi asupra mea, să-mi găsesc şi eu calea”

Subiectul ”copii” a fost mereu unul delicat pentru Aurelian Preda. După moartea interpretului, presa a vorbit despre Anamaria Rosa ca fiind unica moștenitoare a acestuia. Totuși, pe când trăia, Aurelian Preda le spunea apropiaților că are trei copii. Nu este însă foarte clar dacă vreunul dintre aceștia sunt copiii lui biologici.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate