Bombă la Puterea Dragostei, după ce Andra a rcunoscut că îl place pe None! Bogdan Mocanu: „O protejez pe Andra pentru că este iubita mea”

Bogdan Mocanu nu s-a despărțit de Andra de la Puterea Dragostei, deși ea a recunosct că îl place pe None.

Autor: M.B.

In articol:

După ce Mariana de la Puterea Dragostei a surprins și înregistrat o convorbire telefonică între Andra și None, frumoasa iubită a lui Bogdan Mocanu a recunoscut că ea și None se plac.

După ce tot ceea ce Andra și None au discutat a ieșit la iveală, iar Bogdan Mocanu și-a arătat dezamăgirea, concurentul a luat prin surprindere prin toată lumea. Întrebat pe cine vrea să protejeze de la eliminare, Bogdan a făcut o afirmație șocantă. „O protejez pe Andra pentru că este iubita mea.”

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Andra după ce a văzut imaginile cu ea și None?

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, despre apropierea dintre Andra și None

„Eu știu tot ce trebuie să înțeleg. Cu el aveam dubii, în privința ei nu m-am îndoit niciodată. Eu când l-am cunoscut în casă, mi-am format altă părere despre el. Le dau dreptate celorlați. Oricum aveam dovezi pentru mine, nu dovezi fizice, dovezi că ea s-ar putea să fie și în altă direcție”, a spus și Bogdan Mocanu.

„Mie îmi place adevărul. Nu ne-am văzut niciodată, nu ne-am trimis poze. Dacă ne doream să ne vedem, ne vedeam”, a spus Andra. „Eu i-am zis că sunt într-o relație”, a aduăgat frumoasa iubită a lui Bogdan Mocanu.

„None, ți-a dat vreo secundă Andra impresia că te place prin anumite cuvinte, prin anume gesturi?”, a întrebat perzentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

„Da, prin toate privirile. Și invers a fost la fel.(...) Eu i-am făcut o promisiune Andrei, i-am promis să nu o să o pun într-o lumină proastă și o să îmi calculez cuvitele în așa fel încât să nu se simtă prost nici ea și nici el”, a răspuns concurentul.

„Mi-a zis că el nu o să se bage atâta timp cât eu sunt cu Bogdan”, a adăugat Andra. „Când mi-a spus că mă vede nefericită, i-am spus că eu vreau să plec oricum. Nu am zis că simt ceva pentru el”, a mai spus ea.

„Ne placem reciproc, asta e concluzia”, a spus None.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bănică a spus adevărul despre scandalul dintre ea și Alex Velea! „Ca familie, noi l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie și n-a avut nevoie doar o dată”

Bombă în relația dintre Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Ea a recunoscut că îl place pe None

Bogdan de la Insulă a uitat-o pe Hannelore! Prima imagine cu noua iubită

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Alertă totală la granița cu România! Se închide tot. Premierul a anunţat restricţiile

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Agresorul din Onești audiat de procurori. Bărbatul susține că nu-și mai amintește nimic

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies