Bombă la Puterea Dragostei, după ce Andra a rcunoscut că îl place pe None! Bogdan Mocanu: „O protejez pe Andra pentru că este iubita mea”

Bogdan Mocanu nu s-a despărțit de Andra de la Puterea Dragostei, deși ea a recunosct că îl place pe None.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

După ce Mariana de la Puterea Dragostei a surprins și înregistrat o convorbire telefonică între Andra și None, frumoasa iubită a lui Bogdan Mocanu a recunoscut că ea și None se plac.

După ce tot ceea ce Andra și None au discutat a ieșit la iveală, iar Bogdan Mocanu și-a arătat dezamăgirea, concurentul a luat prin surprindere prin toată lumea. Întrebat pe cine vrea să protejeze de la eliminare, Bogdan a făcut o afirmație șocantă. „O protejez pe Andra pentru că este iubita mea.”

fara descriere

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Andra după ce a văzut imaginile cu ea și None?

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, despre apropierea dintre Andra și None

„Eu știu tot ce trebuie să înțeleg. Cu el aveam dubii, în privința ei nu m-am îndoit niciodată. Eu când l-am cunoscut în casă, mi-am format altă părere despre el. Le dau dreptate celorlați. Oricum aveam dovezi pentru mine, nu dovezi fizice, dovezi că ea s-ar putea să fie și în altă direcție”, a spus și Bogdan Mocanu.

„Mie îmi place adevărul. Nu ne-am văzut niciodată, nu ne-am trimis poze. Dacă ne doream să ne vedem, ne vedeam”, a spus Andra. „Eu i-am zis că sunt într-o relație”, a aduăgat frumoasa iubită a lui Bogdan Mocanu.

„None, ți-a dat vreo secundă Andra impresia că te place prin anumite cuvinte, prin anume gesturi?”, a întrebat perzentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

fara descriere

„Da, prin toate privirile. Și invers a fost la fel. (...) Eu i-am făcut o promisiune Andrei, i-am promis să nu o să o pun într-o lumină proastă și o să îmi calculez cuvitele în așa fel încât să nu se simtă prost nici ea și nici el”, a răspuns concurentul.

„Mi-a zis că el nu o să se bage atâta timp cât eu sunt cu Bogdan”, a adăugat Andra. „Când mi-a spus că mă vede nefericită, i-am spus că eu vreau să plec oricum. Nu am zis că simt ceva pentru el”, a mai spus ea.

„Ne placem reciproc, asta e concluzia”, a spus None.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate