Bomba uriașă din cazul Caracal. Dezvăluirile stârnesc o revoltă uriașă

Evenimentul Zilei vine cu detalii care zguduie din temelii cazul Caracal. Lipsa demersurilor unor procurori scot la suprafață aspecte controversate.

Bomba uriașă din cazul Caracal. Dezvăluirile stârnesc o revoltă uriașă
Autor: D.A.

In articol:

Bomba uriașă din cazul Caracal. Dezvăluirile stârnesc o revoltă uriașă
Bomba uriașă din cazul Caracal. Dezvăluirile stârnesc o revoltă uriașă

Cazul Caracal cunoaște mistere greu de elucidat de o minte normală. În timpul anchetării lui Gheorghe Dincă, unul din procurori a audiat un martor extrem de important.

Este vorba despre un cetăţean care locuieşte în vestul ţării, în zona din apropierea celei în care domiciliază și-și desfășoară afacerile fiica lui Dincă.

Misterul celor 100 de apeluri din cazul Caracal

Bărbatul, care- evident- este un martor extrem de important, a fost identificat ca fiind persoana care a dat mai mult de 100 de apeluri pe telefonul lui Dincă, dar şi pe cel al Luizei.

Și asta exact în timp ce la Dincă în curte se desfăşura percheziţia din cazul Caracal. La anchetă a spus că nu-şi mai aduce aminte nici de unde avea numărul Luizei, nici de ce a sunat de mai mult de 100 de ori. A motivat că are mai multe telefoane, notează Evz.ro.

Citeste si: Fulgy a fost arestat în Thailanda! Ce a făcut fiul Clejanilor este de-a dreptul șocant- bzi.ro

De asemenea, spunea martorul, telefoane au şi membrii familiei lui, unele cu numere de Ungaria, aşa că nu-şi mai aduce aminte dacă el sau altcineva a dat aceste apeluri. Explicația, deși una puerilă, nu justifică existența celor 100 de apeluri. Și se pare că nici autoritățile nu au dorit să continuie cercetările pe această pistă.

Din păcate, mărturia acestui martor extrem de important, nu a fost înregistrată nici audio, nici video.

Procurorul nu a făcut-o pe motiv că omul s-a opus. Şi opus a rămas, cu tot cu cele 100 de apeluri. O practică rar întâlnită la un anchetator care vrea să afle adevărul.

Poate cercetarea judecătorească din timpul procesului, sau procurorii care se vor ocupa mai departe de investigaţii, în cazul în care dosarul va fi reîntors la DIICOT, vor lămuri şi această problemă.

Dincă a detonat uriașa bombă din cazul Caracal

De asemenea, în timpul audierii, Dincă a mai recunoscut un lucru important, despre care avocaţii familiilor victimelor au vorbit deja în timpul anchetei. Acum, inculpatul l-a confirmat ca adevărat. Anume că depoziţiile nu au fost date în faţa procurorului, cu avocaţii de faţă, ci le-a scris singur, în celulă. Şi cu ele în mânuţă, frumos caligrafiate, s-a prezentat la interogatoriu şi au fost puse la dosar.

O altă acuzaţie, uşor hilară, dar care trebuie totuşi verificată, a făcut-o Gheorghe Dincă atunci când a aflat la ce sumă se ridică cheltuielile de judecată şi că această sumă considerabilă va trebui să o plătească el. „Monstrul din Caracal” a izbucnit atunci, spunând că anchetatorii au făcut în mai multe rânduri chefuri, iar cheltuielile cu petrecerile le-au băgat pe nota de plată a anchetei. Notă de plată pe care acum trebuie să o plătească el.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal uriaș în jurul lui Bill Gates. Sunt implicați copii nigerieni

Bianca Drăgușanu bătută crunt de Bodi. Detaliile sunt groaznice

Cum arată iubita lui Cătălin Geolgău, bărbatul venit de la Milano în fața căruia au stat drepți 5 polițiști! Blonda i-a dăruit o fetiță musculosului care nu a respectat regulile...

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

Fulgy de la Clejani a fost arestat. Momente de groază, după ce un bărbat s-a prăbușit inconștient

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies