Boxerul Flavius Biea, gest impresionant pentru copiii nascuti prematur

Flavius Biea a renuntat la manusile care l-au facut campion pentru a le putea oferi copiilor nascuti prematur o sansa mai buna. Boxerul a facut aceasta donatie in cadrul unui eveniment in orasul de pe Bega, care a avut ca scop salvarea micutilor de la Spitalului Muncipal din localitate. Cea care a licitat pentru manusile lui Flavius a fost nimeni altcineva decat europarlamentarul Maria Grapini, o mare admiratoare a sportivului.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereFlavius Biea s-a nascut la Arad si s-a format ca boxer la Timisoara, unde s-a antrenat cu unchiul sau, Gheorghe Biea. Cele mai importante succese au venit in perioada junioratului, atunci cand boxerul a cucerit un titlu european si unul mondial.(citeste numai aici despre o noua idila din sportul romanesc)

fara descrierefara descriereFlavius a castigat titlul de campion national de box la juniori, dupa care a devenit campion european la juniori in Ungaria si campion mondial (Liverpool, Anglia). De asemenea, in 2006, el a iesit campion european la juniori in Albania si vicecampion mondial in Turcia. In 2007,a devenit campion european de tineret in Polonia, iar in 2008 a participat la campionatul european de seniori din Anglia. In 2014, sportivul a fost ajutat de catre Cristi Ganescu si Lucian Bute sa ajunga in Canada, unde a sustinut 3 meciuri. In 2016, el a reputat o mare victorie in gala “Noaptea Campionilor”, in meciul sustinut in fata ungurului Ferenc Hafner, si are mari sanse sa se bata anul viitor in gala celebrului campion mondial Vladimir Kliciko.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate