Breaking news. Oasele găsite în curtea criminalului din Caracal sunt umane şi aparţin unui copil!

Oasele găsite în curtea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, sunt umane şi aparţin unui copil.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

In articol:

Aceasta este concluzia la care au ajuns specialiştii care au expertizat rămăşiţele găsite în butoiul din curtea lui Dincă, potrivit unor surse citate de observator.tv.

Conform aceloraşi surse, oasele aparţin unei persoane cu talie mică, subţire, posibil copil.

În continuare, specialiştii urmează să stabilească posibila vârstă a persoanei căreia îi aparţin rămăşiţele găsite în curtea din Caracal.

fara descriere

Ce spune șeful DIICOT

Felix Bănilă, procurorul șef al DIICOT, speră că Alexandra și Luiza sunt încă în viață. A anunțat că vor fi continuare căutările în acest caz.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a făcut primele declarații pentru presă, legate de cazul Alexandrei Măceșanu. Tată a dou fiice minore, el a declarat că vor fi continuate căutările și că speră că Alexandra și Luiza vor fi găsite în viațăă.

„Până la acest moment, nu avem nici măcar teste preliminare privind fragmentele osoase găsite la faţa locului. Vom face comunicări zilnice, dacă amănuntele ce pot fi date publicităţii nu periclitează ancheta. Nu neglijăm nicio pistă, nicio variantă pe care o putem afla inclusiv prin presă”, a declarat şeful DIICOT.

„Ne-am dori, din tot sufletul vă spun, pentru că sunt tatăl a două fete, să găsim fetele în viaţă. Încă din 15 aprilie şi 25 iulie cele două minore au fost introduse în aplicaţia de dispariţie a minorilor şi sunt date în urmărire internaţională. (...) Până nu avem date certe că una sau alta dintre victime a fost ucisă, nu putem neglija niciun aspect”, a spus Felix Bănilă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate