Brigitte, exclusă din Biserică! Ce urmează să se întâmple cu ea, după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă: „Nu mai ai voie să iei cina, nu mai ai voie să cânți”

Brigitte ar puitea fi exclusă din Biserică după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă, la televizor. Care sunt regulile ce trebuie respectate în religia penticostală.

Autor: M.B.

In articol:

Florin Pastramă și Brigitte sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din România. S-au îndrăgostit la televizor, în timp ce amândoi erau pe punctul de a-și întemeia o familie cu alte persoane. Niciunul dintre ei nu s-a ferit de la a-și arăta sentimentele în fața camerelor de luat vederi, cu toate că știau că sunt urmăriți de acasă de Cornel Oană, logodnicul lui Brigitte, și Raluca Podea, logodnica lui Florin.

Citeste si: Florin Pastramă și Brigitte Năstase au făcut anunțul legat de relația lor! Cei doi îndrăgostiți sunt în al nouălea cer

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Brigitte Năstase ar putea fi exclusă din Biserică

Brigitte Năstase a vorbit de multe ori despre credința ei în Dumnezeu. Ea chiar a pus eșecul relației cu Ilie pe seama faptului că fostul tenismen nu a vrut să treacă în rândul penticostalilor. Vedeta a apărut de multe ori cu Biblia în mână la televizor, dar ar putea fi exclusă dintre ai ei din cauza comportamentului avut. Mai exact, ea ar puta fi exclusă din Biserica din care face parte pentru că, cununată fiind cu iubitul ei, Cornel Oană, s-a cuplat cu Florin Pastramă uitând de jurământul făcut în fața pastorului.

Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, caer este și ea de religie penticostală, a făcut-o praf pe Brigitte. „Ceea ce ea a făcut, fiind femeie pocăită, ea este penticostală, eu zic că ea n-a făcut bine. Eu cred că ea l-a lăsat pe Dumnezeu deoparte în momentul în care ea a făcut ceea ce a făcut. Nu ştiu ce au zis pastorii de la noi, de la Biserică, probabil este exclusă din Biserică pentru comportamentul pe care l-a avut.

Biserica Penticostală te pune deoparte şi te exclude din peisaj. Nu mai ai voie să iei cina, nu mai ai voie să cânţi, nu mai ai voie să te rogi.

Ea a crezut probabil că poate să facă un compromis cu Dumnezeu, nu, ea a făcut compromis cu Satana în momentul ăla. Nu poţi să apari în bikini şi în rochie transparentă şi să mai şi spui de şapte ori, în rochia aia, că tu eşti penticostală.

De Dumnezeu nu-şi bate nimeni joc, ea şi-a bătut joc de ea. Biblia spune că trebuie să te comporţi cuviincios. Ea a fost porno, n-a fost cuviincioasă”, a declarat ea, conform Cancan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies