Brigitte Năstase, dezvăluiri cutremurătoare: „A murit cu ochii deschiși. Am încercat să îi fac respiraţie gură la gură...”

Brigitte Năstase a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Ce i-a spus vedeta lui Kamara.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Brigitte Năstase a trecut prin clipe grele în viața sa. A stat în închisoare, a rămas văduvă și nici în viața personală nu a avut prea mult noroc.

Atunci când Kamara a întrebat-o la „Ferma” „Dacă ar exista maşina timpului, în ce perioadă a vieţii tale ai vrea să călătoreşti şi de ce?”, iubita lui Florin Pastramă a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că s-ar întoarce la vârsta de 25 de ani. Atunci, viața sa a luat o întorsătură radicală:

Citeste si: Adi de la Vâlcea, prima apariție după operația suferită! "A fost prima oară când am ajuns pe un pat de spital"

Citeste si: Doliu în cinematografia mondială! Unul dintre cei mai cunoscuți actori a murit

Citeste si: Gest extrem! După o ceartă cu soția, un bărbat din Botoșani a spart cu capul parbrizul unei mașini

„M-aş întoarce la vârsta de 25 de ani, în secunda în care primul meu soţ a făcut stop cardio-respirator… Am vorbit cu el, am plecat să îi dau să mănânce fiului meu şi l-am dus în camera lui. Cam în 45 de minute, când m-am întors, l-am găsit mort. Se uita spre tavan.

A murit cu ochii deschişi. Am chemat salvarea, am încercat să îi fac respiraţie gură la gură… Era deja mort şi întotdeauna m-am gândit că, dacă nu m-aş fi dus în camera fiului meu şi eram lângă el, l-aş fi salvat”, a spus Brigitte Năstase.

Cum a fost perioada când a fost închisă

În urmă cu câteva zile, acasta a vorbit și despre perioada petrecută în spatele gratiilor.

„Eu mă împrietenesc cu toată lumea. Trebuie să vezi ceva bun în fiecare om, nu există numai oameni răi. Eu am fost în situații în care nu am avut de ales, mai ales la închisoare. Am fost în celulă cu niște fete pe care le-am învățat să scrie, să citească. O să fac ce am făcut atunci și ce fac în fiecare zi din viața mea: vorbesc cu oamenii, încerc să-i cunosc, încerc să văd unde are sufletul și o să încerc să ajung la sufletul lui. Orice om are un suflet, iar pe mine mă interesează cel mai mult sufletul la om”, a mai spus Brigitte.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate