Brigitte Nastase, dezvaluiri soc despre cele mai triste Sarbatori din viata sa: ”Revelionul acela l-am petrecut in cimitir. M-am dus la mormant ca sa stau langa el” VIDEO!

Vedete

Brigitte Nastase, dezvaluiri soc despre cele mai triste Sarbatori din viata sa: ”Revelionul acela l-am petrecut in cimitir. M-am dus la mormant ca sa stau langa el” VIDEO!

Brigitte Nastase isi aminteste in fiecare an, in luna decembrie, de cea mai grea perioada a vietii ei.

Desi pentru multi dintre noi luna decembrie este una dintre cele mai frumoase de peste an, vesela si care ne da un tonul bun tututror, pentru unele persoane luna cadourilor inseamna tristete. 

Brigitte Nastase este una dintre persoanele greu incercate de destin, care, la finele fiecarui an, isi aminteste ce tragedie a trait in luna decembrie. Se intampla in 2002, anul in care, Brigitte Nastase si-a gasit sotul, Octavian Sfat, mort, in dormitorul conjugal.

 

“Da, nu am cum sa nu imi amintesc faptul ca, in 2002, pe data de 19, dupa ce achizitionasem globuri si tot felul de chestii pentru Craciun, si urma sa luam bradul, sotul meu a murit. L-am gasit mort, a facut un infarct! A fost cel mai trist Craciun. Revelionul acela l-am petrecut in cimitir. In seara aceea am plecat de la club si m-am dus la cimitir ca sa stau langa el, acolo.

Avem 25 de ani si fusesem o familie fericita"

 

"Eram proaspat mutati in casa visurilor noastre, aveam un baietel de 2 ani si eram bine. Asa ca, de fiecare data cand ajung in jurul datei de 19 decembrie sa nu imi amintesc de clipele acelea. A decedat cu 5 zile inainte de Craciun. Pe 22 l-am ingropat, iar fiul meu se afla atunci la o serbare de Mos Craciun”, a declarat Brigitte Sfat pentru WOWbiz.ro.  

De atunci, in fiecare an, in preajma acestei date, Brigitte Nastase rememoreaza acele clipe cand viata sa s-a schimbat radical si nu a mai fost niciodata ca in trecut.

“Apoi, viata mi-a oferit foarte multe lucruri urate. Pentru ca atunci cand nu ai un barbat langa tine, fie el puternic sau nu, un barbat este un stalp al casei, este normal sa fii lovita ca femeie. A fost un moment urat al vietii mele care s-a terminat abia dupa 10 ani”, a declarat Brigitte Nastase.