Vedete

Brigitte Năstase este hotărâtă să devină mamă! Fosta soţie a lui Ilie face tratament ca să rămână însărcinată

Brigitte Năstase este hotărâtă să mai facă un copil împreună, aceasta fiind una dintre dorinşele brunetei încă de pe vremea când era căsătorită cu Ilie.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Brigitte a trecut printr-o căsnicie tumultuoasă cu fostul ei soţ, Ilie Năstase, dar este hotărâtă să-şi refacă viaţa după divorţul cu scandal. Bruneta l-a cunoscut e Cornel Oană prin intermediul afacerii ei, dar între ei s-a legat mai mult decât o prietenie şi au ajuns să-şi facă planuri serioase împreună. Nu numai că s-au căsătorit în faţa Domnului, dar urmează să ajungă şi la Starea Civilă pentru a oficializa relaţia. Cu toate acestea, îndrăgostiţii susţin că acest lucru nu este o prioritate pentru ei şi că cel mai mult îşi doresc un copil împreună. 
 
 
„Am făcut un legământ în faţa lui Dumnezeu, dar nu am scos şi actele. Legea este lege şi va veni momentul în care vom face şi acest lucru, dar acum ne concentrăm să fiu eu bine şi foarte sănătoasă, pentru că, după cum ştiţi, am avut probleme de sănătate. Trebuie să-mi mai fac analize, să iasă totul bine pentru că vrem un copil. Asta este prioritatea noastră după ce voi face tratamentele de rigoare”, a povestit Brigitte pentru Libertatea. 
 
 
Bruneta şi-a dorit foarte mult încă un membru în familie, dar fosta legendă a tenisului nu i-a putut oferi asta. Acum că este cu un bărbat mult mai tânăr, ea este hotărâtă să facă orice pentru a rămâne însărcinată. Din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut în trecut sistemul ei imunitar este  la pământ şi de aceea trebuie să urmeze un tratament. 
 
„Am sistemul imunitar praf şi fac un tratament de imunitate şi mai trebuie să fac puţine analize şi apoi ne concentrăm pe copil”, a mai spus Brigitte Năstase. 

Galerie foto  Urmatorul articol