Brigitte Pastramă, adevărul despre sacul cu bani pe care îl datorează! A arătat documentul

Brigitte Pastramă a spus adevărul despre datoriile pe care le are de plătit.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Brigitte, proaspăta soție a lui Florin Pastramă, a spus adevărul despre datoriile pe care le are de plătit. A postat chiar pe rețelele de socializare imaginea cu documentul oficial de la ANAF. De fapt, Brigitte Pastramă are de plătit către stat suma de 2134 de lei.

"Pentru cei care au scris ca am datorii de 300.000€, am scos fiscal. Aceasta este firma despre care vorbeau gurile rele? Datoriile acestei firme sunt doar către mine, deoarece eu am creditat firma 300.000€!", a scris Brigitte Pastramă.

Citeste si: Iubitul Elenei Udrea, declaraţii exclusive la Teo Show! "E o mamă implicată, responsabilă" - Adrian Alexandrov, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viaţa lui

Citeste si: Geanina și Costas de la Insula, combinație periculoasă: „Nu contează cum am făcut banii...”

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador de la Puterea dragostei, gest șocant în metrou: „Hai, că vă place”

fara descriere

Brigitte vinde apartamentele primite în dar de la Ilie Năstase

Brigitte Pastramă a luat o decizie neașteptată. Proaspăta soție a lui Florin Pastramă dorește să vândă apartamentele primite de la Ilie Năstase. Mai mult decât atât, Brigitte a și scos apartamentele de la malul mării la vânzare, dar și pe cele din zona de Nord a Capitalei.

Sumele sunt exorbitante. Pentru apartamentul pe care îl are în stațiunea Mamaia, Brigitte cere 150.000 de euro. Iar pe apartamentul din zona de Nord a Capitalei, care are 140 de metri pătrați, cu patru camere și trei băi, ea cere 340.000 de euro, conform Viva.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate