Brigitte Pastramă, nervi până și în vacanță: iată ce a făcut Sara, fiica ei, de a scos-o din sărite

Brigitte Sfăt s-a umlut de nervi în vacanță, după ce fiica ei Sara a fost nevoită să se întoarcă în cameră pentru că și-a uitat masca.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Brigitte Pastramă nu reușește să scape de nervi. Aflată în vacață alături de Florin Pastramă și fetița ei, adoloescenta Sara a reușit să facă ceva care a scos-o din sărite pe mama ei.


In articol:

Chiar Brigitte a povestit ce a deranjat-o: cei trei doreau să ia un autobuz special care îi transporta de la hotel la Disneyland, însă mașina avea un orar fix. Chiar când familia coborâse pentru a prinde autobuzul, Sara și-a uitat masca de protecție în cameră. 

Ce a deranjat-o pe bruenetă a fost faptul că mașina venea din 20 în 20 de minute, și probabil urmau să piardă transportul de la acea oră.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Brigitte Pastramă, nervi și în vacanță

Brigitte Pastramă a explicat că a crezut că fiica ei adormise, însă de fapt Sara nu știa cum să deschidă camera. Bruneta a spus ulterior că fata ei este o răsfățată și o rea, cuvinte spuse probabil la nervi.

„Deci la hotelul nostru vine o mașină care ne duce din 20 în 20 de minute la Disneyland. Și fix acum s-a găsit Sara să își uite masca. Am crezut că a adormit, dar ea de fapt nu știa să deschidă camera. Deci dacă pierdem mașina, o omor. E o răsfățată și o rea”, a explicat Brigitte Pastramă.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Ce riscă Brigitte dacă divorțează de Florin Pastramă! Va avea curajul să facă pasul? Dezvăluiri exclusive

Nu o să îți vină să crezi cum o trata Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă! Avea bani, dar se îmbrăca de la reduceri! "Oamenii cred că dacă stăteam cu Ilie"

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Răsturnare de situație în cazul Brigitte și Florin Pastramă! Dezvăluiri uluitoare

Brigitte și Florin Pastramă, surprinsi în timp ce încălcau legea în Paris: „Am zis că mă asfixiez!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies