Brigitte Pastramă, nervi până și în vacanță: iată ce a făcut Sara, fiica ei, de a scos-o din sărite

Brigitte Sfăt s-a umlut de nervi în vacanță, după ce fiica ei Sara a fost nevoită să se întoarcă în cameră pentru că și-a uitat masca.

Autor: Ioana Nicoleta

In articol:

Brigitte Pastramă nu reușește să scape de nervi. Aflată în vacață alături de Florin Pastramă și fetița ei, adoloescenta Sara a reușit să facă ceva care a scos-o din sărite pe mama ei.

Chiar Brigitte a povestit ce a deranjat-o: cei trei doreau să ia un autobuz special care îi transporta de la hotel la Disneyland, însă mașina avea un orar fix.

Chiar când familia coborâse pentru a prinde autobuzul, Sara și-a uitat masca de protecție în cameră. 

Ce a deranjat-o pe bruenetă a fost faptul că mașina venea din 20 în 20 de minute, și probabil urmau să piardă transportul de la acea oră.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Brigitte Pastramă, nervi și în vacanță

Brigitte Pastramă a explicat că a crezut că fiica ei adormise, însă de fapt Sara nu știa cum să deschidă camera. Bruneta a spus ulterior că fata ei este o răsfățată și o rea, cuvinte spuse probabil la nervi.

„Deci la hotelul nostru vine o mașină care ne duce din 20 în 20 de minute la Disneyland. Și fix acum s-a găsit Sara să își uite masca.

Am crezut că a adormit, dar ea de fapt nu știa să deschidă camera. Deci dacă pierdem mașina, o omor. E o răsfățată și o rea”, a explicat Brigitte Pastramă.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce riscă Brigitte dacă divorțează de Florin Pastramă! Va avea curajul să facă pasul? Dezvăluiri exclusive

Nu o să îți vină să crezi cum o trata Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă! Avea bani, dar se îmbrăca de la reduceri! "Oamenii cred că dacă stăteam cu Ilie"

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Horoscop chinezesc luni, 29 mai 2023: Zodiile care se fac remarcate. Ies în evidență în ziua Mistrețului de Foc

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

Theodor Andrei, declarații incriminatoare la două săptămâni după ce a ratat calificarea în finala Eurovison. Ce acuze grave aduce: "N-am avut voie să comentez nimic. Le-am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies