Brigitte Pastramă nu vrea să-i dea banii fiului ei, Robert Sfăt! ”Mă duc la 50 de judecăți”

Brigitte Pastramă a vorbit despre banii pe care are să-i dea fiului său, Robert Sfăt.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Brigitte Pastramă a spus dacă are de gând să-i dea fiului său, Robert Sfăt, partea de bani care i se cuvine din moștenirea rămasă de la tatăl său, Octavian Sfăt, mort când băiatul avea doar doi ani.

Războiul dintre Brigitte Pastramă și fiul său, Robert Sfăt, s-a mutat din domeniul violenței într-unul unde miza sunt banii. Robert Sfăt susține că mama sa are să-i dea cel puțin 54.000 de euro după ce anul trecut a vândut o casă, conform unei procuri încheiate între cei doi.

Citeste si: Brigitte Pastramă, în lacrimi în plin scandal cu fiul ei „Eram posibilă de pușcărie”

fara descriere

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

În timp ce Robert Sfăt susține că își va da mama în judecată dacă nu primește banii, Brigitte Pastramă e categorică.

”Mă duc la 50 de judecăți, dar eu nu-i dau banii, ca să facă prostii. Vreau să văd că-i responsabil”, a spus ferm Brigitte Pastramă, într-un interviu tv.

Citeste si: Robert Sfăt vrea să-și dea mama în judecată! ”A cheltuit pe operații estetice, mai mult decât vrea să-mi dea mie din averea tatei”

fara descriere

Brigitte Pastramă recunoaște că e vinovată în relația cu fiul său, Robert Sfăt

Pe de altă parte, Brigitte Pastramă a declarat că își asumă vina pentru situația fiului său, dar că îi vrea binele lui Robert Sfăt.

”Nu vreau să mă victimizez, eu îmi asum toată vina (…) Eu cred în băiatul meu, îl iubesc foarte mult, chiar dacă nu am știut să-i arăt lucrul acesta. Atunci când a venit în București, Roby a fost un baiat exemplar, a fost olimpic, a fost locul doi pe țara, mai mulți ani la rând la înot”, a declarat Brigitte Pastramă despre fiul său, Robert Sfăt.

Citeste si: Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată! „Câtă durere...”

Mai mult chiar, Brigitte susține că dacă Robert se schimbă, ea e în stare să-i dea  pe mână toate afacerile. ”Eu, dacă el ajunge un om capabil, eu îi dau toate cheile de la toate afacerile mele”, a mai spus Brigitte Pastramă. (Citeste continuarea în Brigitte l-a „aranjat” pe Robert Sfăt. Ce i-a propus fiului ei la TV

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate