Brigitte Pastramă, terorizată de fiul ei, Robert Sfăt: „Dacă nu intervenea Florin Pastramă…”

Noi detalii au ieșit la iveală în legătură cu relația defectuoasă dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt. Soțul ei, Florin Pastramă, a asistat și el la scenele dintre vedetă și tânărul de 19 ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Brigitte Pastramă, terorizată de fiul ei, Robert Sfăt: „Dacă nu intervenea Florin Pastramă…”


In articol:

Brigitte Pastramă nu a dat niciodată de înțeles că ar avea probleme cu fiul ei, Robert Sfăt. Se pare, însă, că vedeta și tânărul de 19 ani nu se înțelegea cu mama lui atât de bine pe cât credea toată lumea.

Incidentul de azi, în care Brigitte Pastramă a ajuns la Poliție și a acuzat că a fost agresată de fiul ei și de prietenii lui, afirmând și că tânărul cosumată substanțe interzise, nu a fost unul singular.

Brigitte Pastramă, terorizată de fiul ei, Robert Sfăt: „Dacă nu intervenea Florin Pastramă…”

Brigitte Pastramă, terorizată de fiul ei, Robert Sfăt

Potrivit Cancan, Robert Sfăt a furat la un moment dat mașina pe care mama lui a cumpărat-o și i-a distrus-o circulând cu ea cu frâna de mână trasă.

”A furat Volkswagen-ul la care Brigitte încă plătește rate. A terorizat-o cu comportamentul lui. Dacă nu intervenea Florin Pastramă, cred că se termina și mai rău. Din câte știu, ea se plânge că îi fură bani și parfumuri din casă, pentru a-și cumpăra droguri. Are probleme mari cu substanțele. De data aceasta, Brigitte s-a săturat și vrea să-l lecuiască. Cred că i s-a întocmit dosar penal pentru condusul sub influența drogurilor și a alcoolului”, a declarat o persoană din anturajul vedetei, pentru sursa mai sus citată.

Brigitte Pastramă și Robert Sfăt: „Dacă nu intervenea Florin Pastramă…”

Robert Sfăt, primele declarații după incidentul cu mama lui, Brigitte Pastramă 

Robert Sfăt a vorbit pentru prima dată de scandal și susține că mama lui exagerează. recunoaște că, împreună cu prietenii lui, au făcut gălăgie pentru că au dat muzica prea tare și au consumat doar o sticlă de vin.

„Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi. Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine”, a declarat fiul vedetei pentru un post de televiziune.

Robert Sfăt susține că nu îi place să facă „ilegalități”, iar o parte din vină o aduce asupra mamei lui, care ar eo părere eronată despre el.

„Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin. De la 14 ani când am venit la București, i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii. Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată”, a mai spus Robert Sfăt, după scandalul cu Brigitte Pastramă. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate