Brigitte Pastramă vrea să divorțeze de Florin Pastramă? Bătaia din parcare ar fi principalul motiv

Brigitte Pastramă nu poate trece peste episodul cu bătaia din parcare și se gândește serios să divorțeteze de Florin Pastramă.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Brigitte Pastramă
Brigitte și Florin Pastramă


In articol:

Brigitte Pastramă a fost foarte afectată de bătatia din parcare, chiar dacă la scurt timp după incident, frumoasa brunetă a declarat că așa se iubesc ei. Însă, la scurt timp după nefericitul eveniment, Brigitte se gândește serios să divorțeze de bărbatul cu care jura să fie o viață întreagă. 

Brigitte Pastramă vrea să divorțeze de Florin

Fosta soția a lui Ilie Năstase se pare că a ajuns la capătul puterilor, după ce soțul ei a agresat-o de mai multe ori fizic. De data aceasta, frumoasa brunetă se reface mult mai greu și chiar se gândește serios să divorțeze de bărbatul pe care îl iubește enorm. Mai multe surse din anturajul vedeti susțin faptul că femeia nu poate trece peste acest eveniment neplăcut. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

„Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia. 

Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă plânge

Fiul lui Brigitte Pastramă, mesaj halucinant după bătaia din parcare

Robert, fiul lui Brigitte, a avut o reacție șocantă după evenimentul neplăcut din parcare. Băiatul i-a luat apărarea lui Florin și susține că mama lui merită toate aceste lucruri.

“Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, i-ar fi mărturisit Robert unui apropiat. 

sursă cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fotografia inedită postată de Nicușor Dan, după ce a câștigat Primăria Capitalei! Gabriela Firea nu se aștepta la acest gest

Incident la alegerile locale! Un bărbat din Olt a vrut să voteze cu buletinul concubinei sale!

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Nicușor Dan, primele declarații după ce a mers să voteze pentru alegerile locale! "Am votat cu sete"

Fiul lui Brigitte Pastramă, reacție halucinantă după ce mama sa a fost bătută! "Mama te scoate efectiv din sărite"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies