Brigitte Sfăt, dezvăluiri șocante despre fostul iubit! L-a plătit ca să aibă grijă de copiii ei

Brigitte Sfăt a fost concurentă într-un show tv de supraviețuire.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În emisiune, Brigitte Sfăt l-a cunoscut pe Florin Pastramă, bărbatul cu care a și format un cuplu chiar acolo. Și după ce emisiunea s-a încheiat, cei doi au rămas împreună, iar relația lor pare tot mai serioasă.

S-a spus însă că la acel moment, Brigitte Sfăt își lăsase acasă iubitul, care avea grijă și de copiii ei. De fapt, dezvăluie fosta soție a lui Ilie Năstase, i-ar fi dat bani acestuia să stea cu copiii, conform Pro Tv.

Citeste si: Brigitte Sfăt s-a supărat foc pe Pastramă!"Mă enervezi cu atitudinea asta. O să râdă de mine fostul soț"! De la ce a pornit totul

Citeste si: Brigitte, atac de panică! Medicii i-au pus masca de oxigen!

Citeste si: Cum arăta Brigitte Sfăt înainte de operațiile estetice! Era fotomodel și nici nu o recunoști dacă vezi pozele cu ea

fara descriere

”La acel moment, eu nu mai eram împreună cu băiatul cu care fusesem câteva luni și cu care mă afișasem în presă, pentru că aflasem despre viața lui duplicitară, că mai trăia cu o femeie.
Însă mama mea este foarte bolnavă, nu a putut să mă ajute ea cu copiii și nu avea cine să mă ajute nici cu business-urile mele. Eu îl pregătisem pe el, crezând că el este jumătatea mea, și l-am rugat, contra unei sume de bani, să rămână în continuare, să se ocupe de tot.

Nu am încredere în oameni și, mai ales în bărbați, pentru că de fiecare dată când am avut încredere, am fost trădată și înșelată, lucru care mi s-a întâmplat și în luna decembrie - cadoul meu de Moș Nicolae și de Crăciun a fost faptul că am aflat duplicitatea fostului meu iubit”, a mărturisit Brigitte Sfăt. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate