Brigitte Sfăt s-a despărţit de logodnic? ”Pentru mine e un nou început”

Brigitte Sfăt şi Cornel Oană sunt în pragul despărţirii?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În urmă cu trei luni, Brigitte Sfăt şi Cornel Oană au luat-o pe o traiectorie comună, după ce vedeta a ieşit dintr-o relaţie cu Ilie Năstase. În urmă cu o lună, Brigitte Sfăt se afişase cu logodnicul său la braţ, pe pârtie, părând foarte fericiţi că se au unul pe celălalt.

Însă, de data aceasta, Brigitte Sfăt a răspuns unor întrebări mai puţin plăcute pentru ea, şi anume ce se întâmplă cu relaţia pe care o are cu logodnicul ei, Cornel Oană. Oare Brigitte Sfăt şi partenerul ei s-au despărţit sau trec o perioadă mai puţin plăcută în viaţa lor?

Întrebată într-o emisiune tv de către Cătălin Măruţă ce se întâmplă cu relaţia ei, având în vedere faptul că nu mai poartă inelul scump pe care Cornel Oană l-a oferit, Brigitte nu a dorit să ofere foarte multe informaţii.

„Brigitte, tocmai începusei o poveste de dragoste. Crezi că o să mai reziste relaţia ta după experienţa asta cu noua emisiune?”, a început prezentatorul tv să abordeze subiectul.

„Mie îmi place să am o relaţie frumoasă de prietenie cu cei 17 colegi ai mei. Mie îmi plac începuturile şi consider că cel mai mare şi mai important este acest început„, a replicat ea.

„De fapt, trebuie să aflăm ceva, tu nu mai… Mai eraţi împreună sau nu?„, a întrebat-o Cătălin Măruţă. Iar răspunsul lui Brigitte a fost cu subînţeles: „Bip! Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început şi doar atât pot să spun„.

Măruţă a insistat: „Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Şi am văzut că nici inelul nu-l mai ai pe mână. Ăla de logodnă. Gata, s-a terminat?”. Brigitte: „Bip. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început”, a mai spus Brigitte, conform Cancan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate