Brigitte și Florin Pastramă își doresc cu ardoare un copil: „În fiecare seară...”

Brigitte și Florin Pastramă își doresc mult să devin părinți, după ce bruneta a pierdut deja o sarcină.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit anul trecut, deși nimeni nu credea în sinceritatea sentimentelor lor. Nu numai că par foarte fericiți împreună, dar își și doresc să-și întrgească familia cu un bebeluș.

Brigitte a rămas însărcinată, dar a pierdut sarcia. Cu toate acestea, nu a renunțat la ideea de a deveni mamă pentru a treia oară.

„Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine. Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe. Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii”, a mărturisit Florin Pastramă.

Citeste si: George Burcea, primele declarații despre divorțul de Andreea Bălan! „Întrebați-o pe Andreea. Ea o să…”

fara descriere

Brigitte Pastramă și Florin au vorbit despre sarcina pierdută

„Anul trecut mi s-a schimbat viața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Eu eram un băiat de cluburi, nu aveam familie, dar îmi doream foarte tare. M-am rugat la Dumnezeu și a lucrat prin Brigitte. I-am cerut să-mi dea ce e mai bun pentru mine.

Ne-am cunoscut la greu, Brigitte a fost lângă mine și eu lângă ea. Este o persoană cu suflet de aur, dar și o gură mare. Eu sunt mai calm din fire, mai zâmbăreț. Le zic tuturor să aibă încredere în Dumnezeu. Domnul Iisus mi-a schimbat viața, tot cu ajutorul Lui o să fim trei, acum suntem doi”, a spus Florin Pastramă.

fara descriere

„După nuntă noi am forțat norocul. El și-a dorit foarte mult. Eu am știut că dacă nu e cu voia Lui nu se întâmplă, eu pe calea credinței de 10 ani. Știam că dacă forțezi și fac însămânțare nu o sa iasă bine. Am rămas, am avut doi, însă în trei săptămâni am pierdut. Acum nu mai vreau să încerc. Numai cu ajutorul Lui, când El consideră că este momentul o să avem și copii”, a adăugat Brigitte Pastramă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate