Stiri

Brokerul lui Tudor Chirilă, atacat de hackeri! ”Mi-au luat datele de pe card”

Cristian Sima, brokerul fugar, susţine că cineva i-a sustras datele de pe cartea de credit însă nu pentru a-i fura banii ci pentru a-l discredita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Brokerul lui Tudor Chirilă, atacat de hackeri! ”Mi-au luat datele de pe card”icon photo

Cristian Sima, celebrul broker fugar, stabilit acum în Elveţia, spune că este victima unui atac informatic în dorinţa de a fi discreditat. El susţine că un necunoscut i-a sustras datele de pe cardul bancar şi le foloseşte pentru a-i deschide un cont pe un site matrimonial. Totul în încercarea de a-i compromite imaginea.


”Ştiţi ce este un kompromat? Fabricarea de filme şi dovezi false plecând de la ceva real, pentru a compromite o persoană. Ieri, cineva, sigur un profesionist, folosind datele de pe cartea mea de credit, emailul şi poza de profil de pe Facebook, m-a înscris pe un site de dating”

Citeşte continuarea pe stirilekanald.ro!

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune