Bunicul Luizei Melencu aruncă bomba, după ce Gheorghe Dincă a primit 30 de ani de pușcărie: „Adevărul e altul”. Cine s-ar afla, de fapt, în spatele ororilor de la Caracal?!

Familia Luizei Melencu se declară nemulțumită de pedeapsa pe care Gheorghe Dincă a primit-o.

Autor: Simona Costache

In articol:

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, fiind acuzat de trafic de persoane, omor, dar și alte infracțiuni. Criminalul a primit pedeapsa maximă, dar rudele Luizei Melencu se declară nemulțumite de decizia instanței. 

Vineri, pe data de 23 septembrie 2022, Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, după 3 ani de la deschiderea dosarului penal.

„Monstrul din Caracal” este acuzat că a răpit-o, violat-o și ucis-o pe Măceșanu Alexandra, fiind acuzat și de dispariția Luizei Melencu.

Citeste si: "În adâncul sufletului încă mai trag speranțe!" Cum a reacționat familia Luizei Melencu, după interviul acordat de Dincă, din pușcărie? Nu este prima oară când "monstrul din Caracal" susține că fetele sunt în viață

Familia Luizei Melencu, nemulțumită de decizia instanței

Familia Luizei Melencu are mari suspiciuni în ceea ce privește derularea întregului proces, din 2019 până în prezent. Bunicul tinerei dispărute este de părere că Gheorghe Dincă a fost protejat și manipulat pe tot parcursul timpului, declarând că pedeapsa primită în cazul dispariției nepoatei sale nu îi mulțumește familia.

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

„Pentru noi această sentință e nesemnificativă (…). Noi credem că adevărul e altul. Dincă a fost manipulat și folosit tot timpul în această perioadă, e părerea mea și concluzia pe care am tras-o în toată această perioadă de timp în care am asistat la acest proces, făcătură de proces, mai bine zis.

Dincă tot timpul a fost protejat și menajat. Eu așa descriu. Intrând în acea curte am văzut foarte multe lucruri și am înțeles în realitate că nu era posibil să se întâmple ce s-a întâmplat, adică faptele care au fost descrise de către procurorii DIICOT.”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, conform Antena 3.

Citeste si: Gheorghe Dincă, ultimele declarații despre cazul Caracal! Ce s-a aflat după 3 ani: „E adevărat, sunt vinovat"

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, însă această decizie nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 10 zile de la pronunțare. După mai multe amânări a deciziei, s-a luat hotărârea ca „monstrul din Caracal” să primească sentința maximă și, de asemenea, să plătească familiilor celor două tinere 700 000 de euro.

În ceea ce îl privește pe Ștefan Risipițeanu, complice în cazul Caracal, acesta a primit 7 ani de detenție pentru săvârșirea faptei de viol.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum au decurs ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu: „Am dat și-n cap. A căzut blană”. Gheorghe Dincă i-a recunoscut totul în detaliu colegului de celulă

Gheorghe Dincă și-a primit sentința! A fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Elena și fiul ei au plecat de acasă și nu s-au mai întors! Soțul femeii și autoritățile din Gorj îi caută disperați

Taurii, Balanțele și Capricornii vor da uitării durerile. Alte 3 zodii să ia aminte la sfaturile astrelor

Se schimbă BULETINELE de identitate! Este informația momentului în ROMÂNIA

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

Incredibil. Elena Ceaușescu, premiată la Hollywood: A jucat magistral

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies