Bunicul Luizei Melencu, și-a ieșit din minți când i-a văzut pe polițiști la secția de votare: „Sunt pe mână cu hoții, polițaii”

Bunicul Luizei Melencu a dat nas în nas cu polițistul care s-a ocupat de cazul dispariției nepoatei lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Familia Luizei Melencu a mers la vot duminică după-amiază, la secția din Radomir, județul Dolj. Acolo, părinții și bunicul fetei care a fost răpită din Caracal s-au întâlnit cu unul dintre polițiștii din comună, care s-ar fi ocupat de cazul dispariției copilei.

Când bunicul și părinții Luizei Melencu ar fi mers la omul legii să-l întrebe dacă mai au vești legate de acest caz, el le-ar fi închis ușa în nas și a plecat.

„Am vrut să-l întrebăm și noi ce mai știe de caz, să ne spună și…Uitați cum fug! Fug! Toți fug de responsabilitate! Dovada că nu și-au făcut datoria. Încă o dată fac această afirmație: nu și-au făcut datoria! Luiza nu e moartă! Luiza e traficată datorită acestor nemernici de polițai. Nu, nu sunt polițai. Ăștia sunt criminali!”, a spus bunicul Luizei Melencu.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

„De aia fug, că sunt vinovați. Toți sunt vinovați! Toți sunt complicii lui Dincă!”, a adăugat bunicul Luizei Melencu.

Citeste si: Lidia Buble, mesaj înfricosător pe Instagram: „Io am murit. PAA!”Fanii și-au făcut griji pentru artistă

„E îndrăgostită și are să vină acasă

„Când am dat telefon la 112, a venit acasă și a zis: hai, dom’ne, că fata e plecată cu un băiat, e îndrăgostită și are să vină acasă. Uitați, nu a venit acasă! Datorită acestor nemernici!”, a mai spus acesta, aratând cu mâna spre mașina de poliție care tocmai plecase în trombă.

„Sunt pe mână cu hoții, polițaii”, a acuzat o altă membră a familiei Melencu.

„Eu nu am vorbit urât cu dânsul. Am vrut doar să îi spun că îi mulțumesc frumos pentru explicațiile pe care ni le-a dat. Dânsul a spus că nu vrea să stea de vorbă cu noi, la care tot făcea semn cu o mână și a spus că ne întâlnim în instanță”, a declarat și Monica Melencu.

„Nu în instanță! A spus să mergem la Craiova și să îl reclamăm la Inspectoratul Județean de Poliție”, a mai adăugat Iordache Melencu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Povestea emoționantă din spatele fotografiei! Aurelian Preda l-a întrebat pe Mihai Constantinescu dacă i-a fost frică de moarte! Răspunsul e cutremurător

ȘOC la Puterea dragostei! Bogdan Mocanu vorbește despre despărțirea de Andra? ”Să nu mă mai mintă, să fie fidelă”

Eveniment fastuos în familia lui Nicolae Guță! Băiatul Nicoletei Guță și-a botezat puștiul FOTO

Povestea fabuloasă a unui manelist celebru! Alessio este, la 28 de ani, căsătorit de 13 ani și are deja patru copii

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies