Bunicul Luizei Melencu, și-a ieșit din minți când i-a văzut pe polițiști la secția de votare: „Sunt pe mână cu hoții, polițaii”

Bunicul Luizei Melencu a dat nas în nas cu polițistul care s-a ocupat de cazul dispariției nepoatei lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Familia Luizei Melencu a mers la vot duminică după-amiază, la secția din Radomir, județul Dolj. Acolo, părinții și bunicul fetei care a fost răpită din Caracal s-au întâlnit cu unul dintre polițiștii din comună, care s-ar fi ocupat de cazul dispariției copilei.

Când bunicul și părinții Luizei Melencu ar fi mers la omul legii să-l întrebe dacă mai au vești legate de acest caz, el le-ar fi închis ușa în nas și a plecat.

„Am vrut să-l întrebăm și noi ce mai știe de caz, să ne spună și…Uitați cum fug! Fug! Toți fug de responsabilitate! Dovada că nu și-au făcut datoria. Încă o dată fac această afirmație: nu și-au făcut datoria! Luiza nu e moartă! Luiza e traficată datorită acestor nemernici de polițai. Nu, nu sunt polițai. Ăștia sunt criminali!”, a spus bunicul Luizei Melencu.

„De aia fug, că sunt vinovați. Toți sunt vinovați! Toți sunt complicii lui Dincă!”, a adăugat bunicul Luizei Melencu.

Citeste si: Lidia Buble, mesaj înfricosător pe Instagram: „Io am murit. PAA!”Fanii și-au făcut griji pentru artistă

fara descriere

„E îndrăgostită și are să vină acasă

„Când am dat telefon la 112, a venit acasă și a zis: hai, dom’ne, că fata e plecată cu un băiat, e îndrăgostită și are să vină acasă. Uitați, nu a venit acasă! Datorită acestor nemernici!”, a mai spus acesta, aratând cu mâna spre mașina de poliție care tocmai plecase în trombă.

„Sunt pe mână cu hoții, polițaii”, a acuzat o altă membră a familiei Melencu.

„Eu nu am vorbit urât cu dânsul. Am vrut doar să îi spun că îi mulțumesc frumos pentru explicațiile pe care ni le-a dat. Dânsul a spus că nu vrea să stea de vorbă cu noi, la care tot făcea semn cu o mână și a spus că ne întâlnim în instanță”, a declarat și Monica Melencu.

„Nu în instanță! A spus să mergem la Craiova și să îl reclamăm la Inspectoratul Județean de Poliție”, a mai adăugat Iordache Melencu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate