Busu, decizie radicală după infarct! La ce a renunţat prezentatorul

Florin Busuioc a luat o decizie radicală după infarctul pe care l-a suferit. Vedeta TV a hotărât să renunţe la teatru, la ştirile de dimineaţă şi la proiectul culinar.

Autor: A. I.

"Momentan, am renunţat la ştirile de dimineaţă, la teatru şi la orice alt proiect aş mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenţionam să o fac", a declarat Florin Busuioc pentru Libertatea.

Florin Busuioc spune că îşi doreşte să scrie o piesă de teatru împreună cu soţia lui.

"Am vorbit cu soţia mea să scriem ceva împreună. Ea scrie foarte bine, eu nu atât de bine ca ea şi am zis că am scrie ceva împreună. Poate o piesă de teatru, nu ştiu. E un lucru pe care l-am neglijat multă vreme, poate că undeva dorinţa există, dar acum a răbufnit şi chiar vreau să facem asta. În general, stau destul de mult cu familia, zilele acestea am mers la munte. O să vedem ce alte excursii putem face, pentru că fetele sunt la şcoală şi nu prea putem pleca atunci când vrem noi", a mai declarat Busu pentru sursa citată. 

În privinţa ţigărilor, vedeta TV spune că nu le duce deloc lipsa, deşi a fumat enorm în ultimii 37 de ani.

"Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi.

Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simţit nevoia să fumez şi nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur şi simplu mi s-a şters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic", a precizat Busu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Busuioc a vorbit pentru prima dată despre infarct: ”Am vreo cinci coaste rupte în urma resuscitării”

Busuioc a dezvăluit numele adevăratului său salvator după ce s-a prăbuşit pe scenă: ”S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare!”

Florin Busuioc, prima dată la TV, după ce a suferit un infarct! Primele imagini cu actorul

Cum arăta Florin Busuioc la începuturile carierei în televiziune! Busu i-a luat locul regretatului Ioan Luchian Mihalea, care fusese asasinat! VIDEO

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Situație incredibilă în televiziune! Își FEREȘTE COPIII de PROPRIA EMISIUNE

Florin Busuioc, prima dată la TV, după ce a suferit un infarct! Primele imagini cu actorul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies