Ca ce lucrează Akebono de la Puterea dragostei! Concurentul este invidiat de mulți bărbați

Akebono de la Puterea dragostei, pe numele real Alexandru Claudiu Laurențiu, are 27 ani, este din Galați și este instructor de fitness.

Distribuie pe:

 Akebono de la Puterea dragostei
Akebono in casa Puterea dragostei


In articol:

Concurentul Akebono de la Puterea dragostei își dorește alături de el o persoană fidelă, care să îi ofere dragoste și respect. Tânărul spune despre el că este optimist, încrezător în forțele proprii și se consideră foarte sufletist.

Ce meserie practică Akebono de la Puterea dragostei?

Akebono se poate declara un bărbat norocos deoarece are o meserie pe care mulți bărbați și-o doresc. Acesta este instructor fitness, lucru care îl ajută în permanență să fie în sala de sport, înconjurat de tinere domnișoare.

Mai mult decât atât, Akebono își permite să aibă mare grijă de corpul său.

 Akebono de la Puterea dragostei
Akebono in casa Puterea dragostei

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Akebono, acuzat că are doi copii acasă

Trecutul lui Akebobo, concurent în sezonul 3 Puterea dragostei, a ieșit la iveală. Bărbatul este acuzat că nu a fost sincer și că ar avea 2 copii acasă.

Încă din prima ediție a sezonului 3 Puterea dragostei, a izbucnit și primul conflict. Alexandra și Akebono au fost protagoniștii scandalului în urma căruia au ieșit la iveală detalii nebănuite despre concurent.

Alexandra a mărturisit faptul că Akebono, pe numele său real Claudiu Alexandru Laurentiu, ar avea un copil acasă, pe care concurenta l-ar fi văzut în perioada în care vorbea cu el pe videocall. Cu toate că tânăra era convinsă că Akebono este tatăl copilului, acesta susține că nu este așa, ci micuțul ar fi al fostei iubite, iar el l-a crescut ca și cum ar fi al lui.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei îi dă replica Biancăi, după ultima despărțire: „Am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva”

Varianta Alexandrei ar fi confirmată și de grupurile de susținere ale concurenților din sezonul 3. Se pare că mai există un copil, o fetiță pe care concurentul o are cu o altă tânără care i-a căzut „victimă”, dar pe care nu a vrut să o recunoască. Femeia face declarații șocante pe rețelele de socializare și îi aduce acuzații grave lui Akebono.

„Te-am băgat la mine în casă. Fetița ta poartă numele meu în certificatul de naștere. Urma să fie botezată de mine. Nu te-ai lovit niciodată de refuzul meu când ai cerut ajutor.

Te-am primit în casa mea când erai pe străzi, iar tu aștepți să adorm și îți permiți să intri în camera mea să îmi furi telefoanele, tableta, laptopul care conținea documente personale, ceasul de pe noptieră, până și haine. Ești o mizerie, un gunoi, îți meriți soarta”, i-a transmis tânăra lui Akebono pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ambulanța care transporta un pacient infectat cu Covid-19 , lovită de un alt autoturism. Pacienta a murit

Livian de la Puterea Dragostei îi dă replica Biancăi, după ultima despărțire: „Am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva”

Bomba serii! Jador surprins în compania unei vloggerițe celebre din România: „E moartă după Jador!”

Primele imagini cu Ella înainte de a fi concurentă la Puterea Dragostei! În urmă cu un an, la castingul pentru emisiune

Buzdugan a postat cea mai neașteptată poză cu Antonia: are burtică de gravidă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies