Ca la români, la nimeni! Un preot a lăsat mortul în portbagaj, după ce nu i-a convenit suma primită pentru înmormântare

Să vezi și să nu crezi! Un preot din Ilfov nu a vrut să primească defunctul în biserică, pentru că nu a fost plătit corespunzător!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Caz halucinant în satul Zurbaua, comuna Dragomirești-Vale în timpul unei înmormântări. Un bărbat care a murit trebuia să fie înmormântat de către preotul din sat, însă defunctul nu a mai apucat să aibă o slujbă liniștită, deoarece rudele îl acuză pe preot că le-a cerut bani pentru înmormântare, sub forma unor taxe de groapă, de înmormântare sau de capelă. Pe deasupra, femeia care vinde lumânări ar fi cerut și ea bani pentru curățenie.

Citeste si: Ce gest extrem a făcut o româncă pentru Florin Salam! E clar, e îndrăgostită de cântărețul care se iubește cu Roxana Dobre

De la acest incident a pornit o ceartă între familia bărbatului mort, aflat lângă ei în coșciug, și preotul din sat. Bărbatul îi lăsase pe oameni cu ochii în soare, cu mortul în stradă, însă la insistențele lor, acesta s-a întors pentru slujba de înmormântare.

Citeste si: Halucinant! Un zidar din Gruiu s-a dat drept medic stomatolog! E scandalos cum arăta cabinetul lui

”Părintele o luase înainte, cu mașina, nemulțumit de banii primiți. Noi am rămas cu mortul în drum. Atunci am trimis un băiat după el să îl cheme înapoi și l-am rugat politicos să meargă odată cu mortul și să mai zică și el ceva din când în când. Nu avea nicio carte la el, nici cadelniță, nu-ți dădeai seama care din mulțime era preot”, a declarat un membru al familiei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P