Cabral, mărturisiri despre cea mai cruntă boală

Cabral Ibacka

Vedete

Cabral, mărturisiri despre cea mai cruntă boală: „Mi-e frică de cancer”. Ce destăinuiri a făcut prezentatorul

Cabral spune că cea mai mare frică a sa este să nu fie diagnosticat cu boala secolului, cancerul.

Cabral, unul dintre cei mai carismatici prezentatori de la noi, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, având o stare de bine molipsitoare, acum a abordat un subiect extrem de delicat.

Soțul Andreei Ibacka își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, publicând în mediul online diverse imagini, dar și gândurile și sentimentele sale, pe care le așterne pe pagina personală de blog.

Citeste si: Cabral, reacție dură la adresa lui Răzvan Fodor: „Halal naș”. De ce s-a supărat prezentatorul pe soțul Irinei

Cabral, mărturisiri despre cea mai cruntă boală

Cabral Ibacka

[Sursa foto: Facebook]

Acolo, printre altele, a vorbit acum despre una dintre cele mai mari probleme pe care le poate avea un om: boala.

Astfel, Cabral a recunoscut că cea mai mare temere a sa este ca nu cumva medicii să îi pună un diagnostic crunt. Și anume, cancerul, boala de care cu greu te mai poți vindeca.

„Sunt genul care trăiește optimist. Nu văd belele peste tot, nu văd boli și necazuri… ba chiar din contră.

Totuși, dacă ne punem la un pahar de vin alb de vorbă… probabil că ajungem să vorbim și de frici. Și-atunci îți spun sincer și deschis, de cancer mă tem”,
a scris Cabral Ibacka  pe pagina sa de blog.

Ulterior, prezentatorul a vorbit și despre cauzele care-l fac să se teamă de această boală. Proaspătul tătic mărturisește că, în primul rând, se teme pentru că nu știe cum și ce să facă pentru a se feri din calea unui astfel de diagnostic.

Asta pentru că încă nu s-a descoperit exact ce anume provoacă această boală. Dar, subliniază el, teama sa vine și din cauza tratamentului, a spitalizării și a costurilor.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

Omul de televiziune precizează că, din câte a constat el, în România pancienții diagosticați cu cancer se vindecă mult mai greu decât în orice alt stat de peste granite. Iar pe lângă asta, fiind aproape de oameni care au înfruntat această boală, o cărămidă la sentimentul său de teamă este pusă și de costurile foarte mari care se cer pentru a trata un pacient ce are cancer.

Citeste si: Cabral, atent la cine îi trimite mesaje soției sale! Andreea Ibacka a recunoscut: „E gelos leșinat, v-o zic pe șleau!”

”Mi-e frică în primul rând pentru încă nu ne-am prins de la ce-l facem. În esență, lista cu chestiile despre care se spune că provoacă sărăcia asta de necaz este interminabilă și cuprinde… cam orice faci. Trăitul în sine pare că e una dintre cauze… Și mi-e frică și pentru că la noi se scapă mult mai greu de cancer decât se reușește prin alte țări. Nu e o acuzație, nu mă lamentez, e doar o constatare. Am prieteni care au trecut prin cancer.

Și mi s-a părut groaznic că pe lângă boala în sine au avut constant și stresul cu banii”, a mai notat  prezentatorul TV.