Cadoul INCREDIBIL pe care i l-a făcut Adelina Pestriţu iubitului ei. Costa peste 10.000 de euro. Uite cum i-a mulţumit Virgil viitoarei soţii. VIDEO!

Adelina Pestriţu i-a făcut un cadou extrem de scump iubitului. Uite accesoriul de lux.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Adelina Pestriţu şi-a surprins soţul, de ziua lui, cu un cadou spectaculos, la care orice bărbat visează. Cum tatăl copilului ei merită tot ce este mai bun, frumoasa vedetă i-a dăruit un ceas care aparţine unui brand celebru şi valorează mai bine de 10.000 de euro.

Adelina Pestriţu i-a făcut un cadou extrem de scump iubitului. "Te iubesc"

Omul de afaceri a rămas fără cuvinte când a văzut "bijuteria" din cutie, iar după ce i-a mulţumit viitoarei soţii, a postat şi un mesaj emoţionant, pe insta story, pentru frumoasa lui parteneră de viaţă.

"Cel mai frumos cadou pe care l-am primit în viaţa mea. Îţi mulţumesc, iubirea mea. Te iubesc mai mult decât îţi poţi imagina", este declaraţia de dragoste a lui Virgil Şteblea pentru jumătatea lui.

Mâine urmează alte momente speciale, memorabile, în familia Adelinei Pestriţu. Micuţa Zenaida va fi creştinată, iar dupa slujba religioasă urmează o petrecere fastuoasă, cu 400 de invitaţi, care se anunţă evenimentul anului.


 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate