Cadoul pe care l-a făcut Anamaria Prodan copiilor din SUA! Impresarul a decis ca la Academia sa de fotbal să nu se mai plătească taxe!

De curând s-a aflat despre cadoul pe care l-a făcut Anamaria Prodan copiilor din SUA.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Se ştie care este cadoul pe care l-a făcut Anamaria Prodan copiilor din SUA. Impresarul şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, deţin „Reghecampf Soccer Academy”, şcoală de fotbal înfiinţată de ei în 2015. La Academie, Reghecampf figurează ca manager executiv, în timp ce Anamaria este manager general.

Cadoul pe care l-a făcut Anamaria Prodan copiilor din SUA.
Academia are două locaţii

„Ne-am deschis o academie de fotbal în Las Vegas şi lunile astea au fost aşa, cu acte, terenuri, cu foarte multe lucruri. Este un vis mai vechi pe care ni l-am îndeplinit acum. Avem două locaţii, în Las Vegas şi în Henderson”, declara, la un moment dat, Anamaria Prodan. (vezi cui i-a spus Anamaria Prodan că o omoară Laurenţiu Reghecampf )

Cadoul pe care l-a făcut Anamaria Prodan copiilor din SUA. Taxele erau de peste 500 de dolari

Acum s-a aflat despre cadoul pe care l-a făcut Anamaria Prodan copiilor din SUA. Pe pagina de socializare a „Reghecampf Soccer Academy” s-a anunţat că “nu se mai plătesc taxe pentru sezonul 2018-2019, acestea vor fi achitate de către sponsori”. Până acum, orice copil care se înscria la şcoala de fotbal trebuiau să plătească 225 de dolari pentru înscriere şi 300 de dolari pentru echipament.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan susţine că Reghe s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o în Playboy: ”Laur a luat revista şi mi-a povestit că tot zborul nu şi-a putut lua ochii de la paginile...

Veste mare pentru Anamaria Prodan! Fiica cea mică a impresarei a dezvăluit tot

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Culisele Dosarului Ferma Băneasa. Care a fost miza condamnărilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies