Călin Geambașu își demolează tatăl după ce acesta a lovit un copil cu mașina: ”Căuta adresa noastră și era cu ochii în Waze!”

Călin Geambașu este în continuare certat cu tatăl lui, Petre, care tocmai ce a lovit un copil cu mașina.

Autor: Petru Luca

Solistul Călin Geambașu este în continuare certat cu tatăl lui, Petre Geambașu, care tocmai ce a lovit un copil cu mașina. ”În loc să dea buzna în casa noastră și să-și surprindă plăcut nepotul cu un gest de normalitate (după mulți ani în care nici la telefon nu l-a sunat), tatăl meu narcisist dă buzna cu mașina peste alți copii. Cred că era puțin derutat; căuta adresa noastră și era cu ochii în Waze...

Citeste si: O tânără din Bulgaria vrea să aibă cele mai mari buze din lume! Cum arăta înainte de intervențiile estetice

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Scandal de proporții între Călin Geambașu și Angelica Cadar! L-a implorat plângând în hohote să o primească înapoi: „Nu vreau să te pierd! Măcar dacă aș fi slava ta”

I se poate întâmpla oricui. Doamne Ferește! Vestea bună este aceea că în urma neatenției lui Petre Geambașu copilul nu a suferit leziuni grave. Ce este însă regretabil e faptul că tatăl meu narcisist spune că de fapt copilul în vârstă de 5 ani i-a lovit lui mașina...”, a notat ironic Călin Geambașu despre părintele lui. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies