Călin Goia, interviu de excepție! Trupa Voltaj a fost urmărită de ghinioane și a fost la un pas să se destrame: ”A fost un an blestemat” | EXCLUSIV

Călin Goia a povestit despre anul în care au oprit activitatea trupei Voltaj, din cauza ghinioanelor care i-au urmărit.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Călin Goia, într-un interviu acordat Claudiei Dascălu, a vorbit despre mega-concertul de pe 8 decembrie, de la Sala Palatului, despre cum reușește să încânte și alte generații cu melodiile trupei Voltaj, dar și cum se descurcă ca părinte a trei copii.

Solistul trupei Voltaj a dezvăluit și o parte din surprizele pregătite fanilor în concertul de pe 8 decembrie. Călin Goia a mărturisit că trupa Voltaj a primit foarte multe provocări de-a lungul timpului, dar pentru el cea mai mare provocare este de a fi tatăl a trei copii.

Călin Goia, totul despre cele mai grele momente ale trupei Voltaj

Călin Goia a oferit un interviu de excepție echipe WOWbiz, unde a vorbit atât despre momentele frumoase ale trupei Voltaj, dar și cele mai puțin plăcute. Unul dintre ele se întâmpla în anul 2002, când formația a fost la un pas să se destrame. Din cauza unui lanț de accidente, trupa Voltaj a luat o pauză lungă și nu se gândeau vreodată că se vor mai pune pe picioare.

"Nici nu vreau să îmi amintesc. După acel accident în care logodnica și fetița basistului nostru și-au pierdut viața, ne-am oprit cu totul din activitate.

Fusese și semnul ăla cu scena căzută și cu toboșarul nostru în ghips de la brâu în sus, pentru patru luni a stat așa și a avut mare noroc că nu a paralizat, efectiv nu mai aveam energie, mesajele erau toate optimiste, să ne trăim viața, dar noi eram la fundul unei găleți. Ne-am oprit și au venit foarte multe mesaje de susținere din partea fanilor noștri, iar telefonul hotărâtor a venit din partea mamei basistului nostru care a spus să dăm drumul la treabă, că altfel îl pierdem și pe Vali.
Chiar dacă el cobora de pe scenă la anumite piese, pentru că nu putea face față, îi trezea amintiri, încet încet și-a revenit și am continuat activitatea. Dar într-adevăr, a fost un an blestemat și nu vreau să ni se mai întâmple vreodată."
, a declarat Călin Goia.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Călin Goia crede că muzica poate schimba lumea

Călin Goia iubește ceea ce face și are speranța, că indiferent ce se întâmplă în lume, muzica unește oamenii și îi ajută. Tocmai de aceea, piese lui au mesaje de încurajare pentru public și merge pe ideea de pozitiv, ca oamenii să nu uite să se bucure de viață.

"Cred că, cu siguranță, muzica poate schimba lumea. Este o parte importantă a fiecăruia dintre noi. Imaginează-ți cum ar fi să te plimbi pe stradă, să intri într-un magazin sau să stai acasă și să fie totul liniște, fără niciun pic de muzică. Noi avem nevoie, e o hrană sufletească muzica. Dacă muzicii i se adaugă un mesaj care te reprezintă, te prinde, atunci e cu atât mai important. Noi întotdeauna am cântat despre noi, despre ce ni se întâmplă, ce ar trebui să schimbăm, ce credem că ar trebui să susținem în viață, promovăm anumite valori și ne bucurăm când acest mesaj ajunge la oameni. S-a demonstrat de-a lungul anilor că anumite piese au ajutat anumite persoane să treacă peste niște momente grele sau le trezesc amintirea de cuplu. Îți dai seama că prin muzica ta poți să atingi foarte ușor oamenii și atunci trebuie să ai grijă ce spui, de aceea noi punem mare accent pe versurile noastre.", a mărturisit Călin Goia, în interviul de pe canalul de YouTube WOWnews.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maria Constantin, dezvăluiri neașteptate, cu puțin timp înainte să se mărite cu Robert Stoica: „Nu este nuntă”. Nu mai vrea să respecte vreo tradiție

Culiță Sterp, o nouă infracțiune la dosar. Polițiștii au cerut recalcularea alcoolemiei, iar rezultatul schimbă tot!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au făcut anunțul despre nuntă! Între cei doi există o diferență de vârstă de 18 ani: „Am așteptat-o mult”

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au făcut anunțul despre nuntă! Între cei doi există o diferență de vârstă de 18 ani: „Am așteptat-o mult”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies