Calvarul trăit de Marian Giurea la Paris. Ultimele mesaje sunt cutremurătoare

Marian Giurea, șoferul român de camion ucis de COVID-19 într-un spital din Paris, s-a luptat opt zile pentru viața lui, perioadă în care a ținut legătura cu apropiații prin intermediul SMS-urilor.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Mesajele trimise de bărbat au fost găsite în telefon, sub formă de înregistrări audio, chiar de către fiul său.


In articol:

SMS-urile trimise de Marian Giurea te emoționează până la capăt. Bărbatul ar fi trăit un adevărat calvar până să-și dea ultima suflare. “Vor să mă bage în comă. Nu mă descurc cu aerul. Ne mai auzim. Hai, vă las. Pa, pa”, spunea Marian într-un mesaj.

De regulă, medicii plasează un pacient în comă indusă pentru a ajuta corpul acestuia să lupte cu boala.

“M-au chinuit trei zile, nu mai am aer deloc”, a fost un alt mesaj trimis de Marian Giurea.

Citeste si: Sfântul Andrei. Cele mai frumoase și originale mesaje pentru cei dragi - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Prin intermediul unui alt mesaj, șoferul de camion ataca dur cadrele medicale: “Nişte c**** – doctorii ăştia, nişte împuţiţi. Te bagă la aparate, apoi nu te mai bagă în seamă. Dacă scapi, scapi, dacă nu, te ia dracu”.

Marian Giurea nu lua, totuși, în calcul să renunțe la lupta cu boala. “M-au chinuit trei zile, nu mai am aer deloc. Fu…-i cu aparatura lor. B**** în mă-sa, sunt vorbiţi să omoare pe toată lumea”, a mai transmis șoferul apropiaților săi.

Marian Giurea a acuzat cadrele medicale din Franța

Ultimul mesaj transmis de Marian Giurea arată că bărbatul era deja împăcat cu soarta și era conștient că va muri din cauza coronavirusului. “Sunt la Reanimare. Dacă o să scap, scap, dacă nu, pa. Nu se ocupă nimeni de tine. În Reanimare ar trebui să stea unul lângă tine… Aşa… te lasă până îţi pierzi toate speranţele”, a mai transmis românul.

În cele din urmă, Marian Giurea s-a stins din viață pe 10 aprilie, iar fiul său a postat în mediul online un mesaj emoționant, mărturisind că tatăl său a murit ”din cauza virusului ăsta nemernic”.

”Odihneşte-te în pace, dragă tată ! Toată familia te iubește și ne vei lipsi enorm, ai decedat din cauza virusului ăsta nemernic, mereu ai fost bun si grijuliu cu mine, o să încerc să te fac mândru de mine în anii viitori şi să sperăm că de acolo vei avea grijă de cei doi bunici ai mei nu am cuvinte să descriu durerea pe care o am, încercăm să fim tari şi să fim sudați alături de tot neamul. La revedere, dragă tată ! Te iubesc ! 10/04/2020”, a postat fiul bărbatului pe pagina de socializare.

Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Alertă meteo ANM! Ninsorile pun stăpânire pe România. Cod Galben de zăpadă în București și alte 7 județe

Dezastru pentru Delia Matache. Acuzații grave la adresa vedetei. Acum are probleme cu legea

Tradiţii de Sfântul Andrei 2020: Ce NU este bine să faci în această zi sfântă? Aduce ghinion

Sfântul Andrei 2020: Mesaje, felicitări, sms-uri şi urări pentru Andrei, Andreea, Andra, Andi şi Andrada

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies