Cameramanul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, despre fiul lui: ”Le este teamă să lucreze cu un băiat autist!”

Adrian Sobaru, cameramanul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, în 2010, a dezvăluit ce necazuri întâmpină fiul lui, absolvent de facultate.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Adrian Sobaru, cameramanul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, în 2010, a dezvăluit ce necazuri întâmpină fiul lui, absolvent de facultate. Pe 23 decembrie 2010, cameramanul Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului, în plină ședință, în semn de protest pentru reducerile salariale anunțate de guvernul Boc. "Boc, ati luat drepturile copiilor!", a strigat Sobaru înainte să sară, după incident aflându-se că bărbatul are un copil diagnosticat cu autism încă de la vârsta de 3 ani.

Citeste si: Cutremurător! Soția lui Chef Joseph Hadad a murit: „Eu sunt vinovat, sunt vinovat”

Citeste si: Dramă la Craiova! O mamă și-a ucis un copil și l-a rănit grav pe celălalt. Cum a avut loc tragedia

După ce a scăpat cu viață din incident, Sobaru s-a concentrat pe creșterea fiului Călin, care recent a terminat facultatea. Numai că acum au apărut iar necazurile, potrivit lui Adrian Sobaru, care a povestit o întâmplare pe Facebook. 

”Si totusi exista o Poveste si o Speranta!

Baiatul meu a terminat Universitatea Politehnica Sectia Limbi Straine "Electronica si Telecomunicati in Limba Germana" in primi 5 din clasa.
A fost la cateva interviuri sa se angajeze, dar a fost refuzat politicos, pe considerentul ca le este teama sa lucreze cu un baiat autist (sa nu uitam Einstein a fost autist), dar nu inteleg de ce, un autist este mult mai destept decat o persoana normala, sunt chiar Genii, este un autodidact si trebuie doar sa ii dai o tinta. Oare asta este normalitatea intr-o tara ce se pretinde europeana?
Nu stiu cum sa o scot la capat, dar ne vom lupta in continuare, eu si frumoasa mea sotie, Madalina, alaturi de minunatii oameni pe care am avut onoarea si placerea sa ii intalnesc si sa ii fie alaturi lui Calin, baiatul nostru”, a notat Adrian Sobaru. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate