Când a rămas însărcinată, cu adevărat, Simina de la Puterea Dragostei? Acum s-a aflat totul și care este motivul pentru care... râdea Jador

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei au confirmat la Teo Show că așteaptă un copil. Simina a spus că este însărcinată în trei luni și două săptămâni.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Simina a ținut ascunsă sarcina până acum, deși încă de la jumătatea lunii iulie au apărut informații că ar fi însărcinată. Iar cel care a aruncat bomba, în direct, la tv, a fost chiar Jador. După trei luni și jumătate, Simina a spus adevărul despre sarcina ei, despre ceea ce spuseseră mulți concurenți de la Puterea Dragostei.

De altfel, dacă Simina este însărcinată, așa cum chiar ea a spus, în trei luni și jumătate, este foarte posibil ca ea să fi rămas gravidă chiar în Turcia. Finala sezonului 1 de la Puterea Dragostei a fost difuzată pe 13 iulie, iar filmările avuseseră loc doar câteva zile mai devreme.

fara descriere

Conform calculelor, Simina a rămas însărcinată la finalul lunii iunie, când se afla în Turcia. Însă nu doar ea și Alex Zănoagă erau în Istanbul în acea perioadă, ci și Jador. Toți trei protagoniștii noștri au fost finaliști în sezonul 1 de la Puterea Dragostei.

Și, deși nici unul dintre ei nu au câștigat marele premiu pus în joc în show, toți au plecat câștigați: Simina și Alex ca un cuplu, care așteaptă și un copil, iar Jador, cu o carieră de senzație în lumea manelelor.

fara descriere

Astfel, Simina în primele sale apariții la tv după întoarcerea în țară era însărcinată, chiar dacă nega cu vehemență faptul că ar fi gravidă, deși, burta sa tot creștea. Bruneta a fost la mare și a și pozat în costum de baie.

Mai mult decât atât, unul dintre cei care au dat-o de gol cu sarcina a fost chiar Jador, bărbatul care a iubit-o si care, ulterior, s-a amuzat pe seama relației ei cu Alex Zănoagă. În plus, cântărețul a afirmat că, indiferent de situație, nu se va mai întoarce la Simina, pentru că... Țe un copil la mijloc".

Citeste si: Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei va deveni curând tătic! Ce face iubitul Siminei pentru a câștiga bani pentru creșterea copilului

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei și-a personalizat microfonul cu 1962 de cristale Swarovski! Avem imagini în exclusivitate cu bijuteria

Simina de la Puterea Dragostei, despre sarcină ”Am așteptat să trecaă primul trimestru”

Simina de la Puterea Dragostei a vorbit despre sarcină la Teo Show: ”Da, sunt însărcinată. Doar că eu trebuia să fiu însărcinată de mult timp. Spuneau asta și când eram în emisiune, că sunt însărcinată! Poate Jador știe mai bine decât noi, poate știa înaintea noastră!Am 3 luni și 2 săptămâni. Am așteptat să treacă primul trimestru, ca să știu dacă pot păstra sarcina. Doar noi și prietenii noștri apropiați știau! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!”, a spus Simina de la Puterea Dragostei

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate