Când se va întoarce Anda Adam pe scenă! Artista a spus totul după ce a fost operată în urma accidentării de la Exatlon

Anda Adam a trecut prin momente dificile după ce s-a accidentat la Exatlon, iar după revenirea în ţară, ea a fost operată.

Autor: T.S.
Cu puţin timp înainte de a intra în sala de operaţii, Anda Adam a vorbit despre momentele pe care le trăieşte şi a dezvăluit că se va recupera rapid, într-o lună de zile, întrucât trebuie să fie cât mai activă. 

”Da, mi-e puţin teamă, dar o să fie bine, domnul doctor care mă va opera a mai făcut-o în urmă cu câţiva ani. E mai grav în ideea că s-a agravat situaţia în urma primei operaţii. Am rămas cu o sensibilitate, în urma efortului depus am păţit asta. Nu am dureri, este un ligament care s-a rupt, dar nu pot îndrepta piciorul. O să fac recuperare şi uşor, uşor mă voi deplasa. Trebuie să fac mişcare imediat. Nu trebuie să stau acasă, în pat, într-o lună voi funcţiona normal. Ne vedem la concerte oricum ar fi. O să rămân pozitivă, pentru că aşa că sunt eu.”, a mai spus ea.
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

EXATLON 13 februarie. Iesire nervoasa in tabara Razboinicilor! Mariana a pus-o la punct pe Anca: "Ia mai taci"

Exatlon 13 februarie: Giani Kiriţă, mesaj emoţionant pentru fiul lui! Şi-a aniversat ziua de naştere, iar tatăl lui a făcut asta!

Exatlon 13 februarie!Record absolut pentru Giani Kiriţă! Cosmin Cernat a făcut anunţul

7 zodii vor scăpa de perioada grea prin care au trecut

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cele mai periculoase drumuri din lume. Și cei mai experimentați șoferi au sfârșit tragic aici

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies