Vedete

Când se va întoarce Anda Adam pe scenă! Artista a spus totul după ce a fost operată în urma accidentării de la Exatlon

Anda Adam a trecut prin momente dificile după ce s-a accidentat la Exatlon, iar după revenirea în ţară, ea a fost operată.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Când se va întoarce Anda Adam pe scenă! Artista a spus totul după ce a fost operată în urma accidentării de la Exatlon
Cu puţin timp înainte de a intra în sala de operaţii, Anda Adam a vorbit despre momentele pe care le trăieşte şi a dezvăluit că se va recupera rapid, într-o lună de zile, întrucât trebuie să fie cât mai activă. 
”Da, mi-e puţin teamă, dar o să fie bine, domnul doctor care mă va opera a mai făcut-o în urmă cu câţiva ani. E mai grav în ideea că s-a agravat situaţia în urma primei operaţii. Am rămas cu o sensibilitate, în urma efortului depus am păţit asta. Nu am dureri, este un ligament care s-a rupt, dar nu pot îndrepta piciorul. O să fac recuperare şi uşor, uşor mă voi deplasa. Trebuie să fac mişcare imediat. Nu trebuie să stau acasă, în pat, într-o lună voi funcţiona normal. Ne vedem la concerte oricum ar fi. O să rămân pozitivă, pentru că aşa că sunt eu.”, a mai spus ea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune