Când se va termina, de fapt, războiul dintre Rusia și Ucraina?! „Când vom avea tot ce este al nostru”. Volodimir Zelenski, anunț neașteptat

Zelenski a susținut un discurs public, iar veștile salearată că războiul este departe de a se termina.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

La inițiativa Ambasadei Ucrainei în Franța, Volodimir Zelenski a susținut un discurs în fața studenților francezi cărora le-a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate. Președintele Ucrainei spune că războiul dintre ei și Rusia se va încheia doar atunci când țara sa va fi asigurată că nu mai există niciun pericol.

Conflictul militar a izbucnit pe 24 februarie, în jurul orei 05:00, iar de 78 de zile au loc bombardamente sângeroase, în care nu doar militarii ucraineni își pierd viața, ci și civili nevinovați și fără apărare. Ucraina a fost forțată să ia parte la acest război, după ce Putin a ordonat armatei sale să invadeze în mod abuziv țara, chiar dacă nu are niciun motiv să o facă. 

„Războiul se va încheia pentru poporul ucrainean doar când vom primi înapoi ceea ce este al nostru. Nu avem nevoie de prea multe, avem nevoie doar de ceea ce este al nostru.

Vrem să redăm pacea statului nostru, pământului nostru. Vrem să ne recuperăm pământul, pentru că istoria noastră este legată de el, este respectul pentru dreptul internațional.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Când vom avea tot ce este al nostru, vom pune capăt acestui război.

Acum Ucraina luptă pentru dreptul său la viață și, în același timp, îi pierde pe cei mai buni ucraineni”, a declarat Volodimir Zelenski pentru studenții de la Științe Politice din Paris.

Zelenski: „D orința de a vorbi cu Federația Rusă devine din ce în ce mai mică”

Citeste si: Odesa, piesa-cheie din puzzle-ul victoriei lui Vladimir Putin? Rusia reia atacurile cu rachete asupra portului de la Marea Neagră: „Ar putea să fie mai des lovită în perioada următoare”| EXCLUSIV

De asemenea, președintele Ucrainei spune că masacrele lăsate în urmă de armata lui Putin, cum sunt cele de la Bucha, Irpen sau Mariupol, slăbesc negocierile. Între Rusia și Ucraina au avut loc mai multe discuții pentru pace în aceste peste 2 luni de război, însă, de fiecare dată s-au încheiat fără a se ajunge la vreo concluzie certă, astfel că bombardamentele au continuat. 

Citeste si: Cine este persoana din spatele discursurilor lui Zelenski. „În discursuri, emoțiile sunt cele mai importante.”

„Cu toate acestea, cu fiecare sat eliberat în care se găsesc urme de execuții în masă și torturi ale civililor, ca la Bucha, Irpen și Mariupol, dorința de a vorbi cu Federația Rusă devine din ce în ce mai mică. Dar chiar dacă negocierile continuă, ele ar trebui să se desfășoare sub forma unui dialog, și nu în ultimatumuri, așa cum face Rusia”, a afirmat Zelenski în fața studenților francezi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini halucinante cu ultimii lupători ucraineni din Azovstal. Grav răniți sau infirmi continuă să-și apere pământul: „Cu răni deschise, bandajate cu resturi nesterile, fără...

Ce au făcut rușii cu o oră înainte ca Putin să ordone invazia Ucrainei?! S-a aflat abia acum! „Au fost afectate și țările UE”

Care sunt semnificațiile ascunse în spatele Marșului Victoriei de la Moscova? Virgil Bălăceanu, general în rezervă: „Probabil fac și economii din acest punct de vedere”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ȘI-A DAT DEMISIA! Este cutremur total la Moscova. S-a anunțat chiar acum

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies