Când și unde va fi înmormântat Alex Faur! Vedetele din România îl plâng pe bărbatul decedat la 40 de ani

Alex Faur a murit ieri, într-un spital din București.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Alex Faur a murit ieri, într-un spital din București, unde era internat din cauza unei boli nemiloase.

Alex Faur, înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu din Capitală. Bărbatul a murit la 40 de ani după o lungă suferință

Apropiat al vedetelor din România, Alex Faur avea 40 de ani și multe persoane publice s-au mobilizat și au cerut sânge pentru prietenul lor. Din păcate, bărbatul a pierdut lupta cu boala cumplită.

Alex Faur a murit ieri dimineață, după o lungă suferință. Bărbatul, cunoscut prin cercurile înalte ale Capitalei, va fi înmormântat sâmbătă, la ora 13, la Cimitirul Bellu din București.

Citeste si: Roxana, în brațele lui Jador la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu a fost de față. Ce reacție a avut

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Doamne, ce tragedie! Cum a putut să moară acest copil

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre Răzvan Ciobanu! Ce spun prietenii despre ultimele lui zile de viață."La prânz, era deja praf"

Delia a anunțat moartea lui Alex Faur

În urmă cu câteva zile, Alex Faur, un bărbat cunoscut în lumea mondenă, a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate extrem de grave, iar vedetele autohtone au sărit imediat în ajutorul acestuia.

Delia, una dintre cele mai bune prietene ale tânărului, a publicat un mesaj în care îi ruga pe toți cei binevoitori să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona sânge. Aceleași rânduri au fost distribuite de mai multe vedete ulterior, printre care se numără şi designerul Cătălin Botezatu.

Din păcate, în ciuda mobilizării exemplare a prietenilor lui atât pe reţelele de socializare cât şi prin alte căi, se pare că tânărul a murit în urmă cu puţin timp.

"Dumnezeu să te odihnească, prieten drag, Alex Faur!", au scris mai mulţi amici ai lui în urmă cu câteva minute.

Alex Faur a fost un om de afaceri care a dus o viaţă extravagantă. A mers doar în vacanţe de lux, călătorea cu avioane private, conducea maşini de zeci de mii de euro şi era prieten la cataramă cu fiul celebrului Elie Saab. Mai mult decât atât, cunoştea persoane influente din toată lumea şi era apreciat în special pentru simţul umorului şi datorită generozităţii de care dădea mereu dovadă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate