Când te caută KRUK pentru colectarea datoriilor?

Din momentul în care recuperarea datoriilor intră în atribuţiile KRUK, datornicii vor fi înştiinţaţi în scris, printr-un document redactat, o scrisoare.

Autor: Amalia Florea

In articol:

 Din acel moment, dosarele clienţilor KRUK vor fi gestionate de către reprezentanţii companiei individual, în funcţie de particularităţile situaţiei în care se află persoana datoare.

Colectarea datoriilor de către KRUK începe în momentul în care bănci sau companii care asigură utilităţi, servicii sau bunuri au sume de bani de recuperat şi preferă ca de acest proces să se ocupe o terţă companie care oferă astfel de servicii. Poate fi vorba despre credite pe care clienţii băncilor nu şi le-au mai achitat din diverse motive sau de facturi neachitate pentru gaz, electricitate, telefonie, apă, Internet, mobilier livrat la comandă, dar neachitat s.a.m.d.

Cei care au dosar de client la KRUK trebuie să trateze situaţia cu responsabilitate

Persoanele cu datorii care primesc înştiinţare de la KRUK nu au niciun motiv să refuze contactul cu reprezentanţii companiei. Aceştia nu îi vor soma să plătească în secunda x suma de bani pe care o datorează, dimpotrivă. Li se vor alătura pentru a-i sprijini şi le vor propune soluţii particulare situaţiei în care se află, pentru a stinge datoriile într-un timp cât mai scurt.

Una dintre aceste soluţii optime şi eficiente prin care se poate ajunge cât mai repede la datorii zero este Angajamentul de plată.

Citeste si: „Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Oferta Angajamentului de plată se materializează de fapt într-un ajutor nesperat, o soluţie prin care oamenii cu datorii pot să plătească ratele într-un cuantum pe care singuri şi-l stabilesc. În situaţiile în care datornicii nu îşi pot plăti într-o singură tranşă datoria, au posibilitatea, în funcţie de veniturile pe care ştiu că pot să conteze lunar, să eşaloneze întrega suma datorată şi să stabilească rate pe care să le poată plăti cu regularitate.

Să nu răspundă invitaţiei KRUK de a vorbi despre datorie este o abordare prin care datornicii vor întârzia să ajungă la ziua în care să nu mai aibă datorii. Creditele şi datoriile restante la facturi trebuie să fie plătite, pentru a se putea vorbi despre normalitate. În ideea unui proces de comunicare facil, compania pune la dispoziţia clienţilor săi numere de telefoane, e-mail-ul [email protected], pagini pe reţelele de socializare, chat şi site-uri utile, inclusiv pentru plata ratelor online cu un card de debit, în siguranţă, fără să mai piardă timp mergând la o bancă.

KRUK oferă inclusiv instrumente utile pentru economii

Cei mai mulţi oameni care au datorii de rambursat nu pot spune că dispun de fonduri de bani din care să plătească rapid suma datorată. Dimpotrivă, mulţi dintre aceştia au venituri mici sau medii din care le va fi dificil să plătească şi rate.

În această idee, site-ul ro.kruk.eu oferă accesul la câteva instrumente care îşi vor dovedi utilitatea în economisire:

  • calculator al bugetului personal;
  • calculator de cheltuieli;
  • calculatorul sumelor mici;
  • calculator gratuit de cheltuieli;
  • fondul de rezervă.

În concluzie, pornind de la titlul articolului, se poate spune că firma KRUK contactează oamenii care au datorii atunci când aceştia nu şi le plătesc, iar instituţiile la care au de plătit preferă ca o altă firmă să se ocupe de recuperarea acestora. Reprezentanţii KRUK nu doar că se vor ocupa de acest proces, dar propun o comunicare amiabilă, soluţii viabile de plată şi instrumente utile de economisire.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Pe parcursul întregii zile, Kanal D a fost pe locul doi în clasamentul televiziunilor

A îmbrăcat rochia de mireasă la doar 11 ani! Un manelist celebru a fost chemat la nuntă, iar când a aflat vârsta mirilor a rămas mut: "Sunt prea mici. Doamne"

Cazul femeii care a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii și a realizat ce se petrece, atrage atenția! Specialiștii trag un semnal de alarmă: „Se poate întâmpla și în...

Vești bune doar pentru 3 zodii. Atenție nativi la Marte care va intra în zodia Taurului

Soția lui Zelenski le-a dat vestea cumplită copiilor: Nu le poți ascunde! Din păcate, e adevărat

A murit Peter Imre! „Drum lin, fratele meu mai mare!”

Românii au bani și nu știu de ei. Țara noastră este în vârful unui top întocmit de Banca Mondială

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies