Vedete

Cand toata lumea se rupe in figuri pe litoral, Sanziana Buruiana si sotul ei, Nicolae Zuluf, se relaxeaza... la pescuit!

Vremurile in care Sanziana Buruiana era nelipsita de prin cluburile de fite sunt demult apuse. Dedicata in totalitate familiei sale, vedeta pare sa nu duca deloc lipsa “figurilor” si a “smecheriei” de pe Litoral, preferand sa se relaxeze in locuri mult mai putin pretentioase.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

De curand, Sanziana Buruiana, alaturi de fiica ei, Izabela, si de sotul ei, fostul fotbalist Nicolae Zuluf au decis sa evadeze de canicula bucuresteana si s-au indreptat spre unul dintre satele judetului Teleorman.

Iar acolo, in timp ce Sanziana si fetita lor isi faceau de cap prin curtea casei si se jucau pe ulitele din preajma, Zuluf a gasit metoda perfecta sa se relaxeze. Mai exact, alaturi de un prieten de-al sau, fostul fotbalist a apelat la distractia favorita a barbatilor. Si, inarmat cu cele trebuincioase, a mers “la balta”, s-a asezat comod pe scaunul de pescar, au scos unditele si s-au apucat sa… si pescuiasca. Iar cum afara era suficient de cald pentru ca pestii la care sperau cei doi barbati sa “traga” mai putin la momeala din undinta, Nicolae Zuluf, alaturi de amicul sau, a completat distractia pescuitului cu o alta activitate favorita a barbatilor: deschisul si sorbitul berii cu mare placere. Iar din ceea ce a recunoscut Zuluf, berile baute au fost mai multe decat pestii prinsi. Adica, el a vorbit, pe contul sau de socializare, de cinci beri, iar pestii vazuti sunt maximum doi, daca nu cumva este acelasi, dar pozat de doua ori.

Sanziana Buruiana isi doreste inca un copil! Vedetei ii prieste viata de familie

"De ieşit foarte rar mai ies, dar ies doar cu ea, foarte rar mă văd cu prietenele, cu fetele. Chiar am fost la o prezentare de modă şi am luat-o cu mine, pentru că era la ora şapte seara şi am observat că multe vedete erau şi ele cu copiii. Mi-este dor sa mai defilez, dar nu-mi este dor de viaţa zbuciumată, pentru că viaţa de familie îmi prieşte", a declarat Sanziana Buruiana. Mai mult decat atat, in repetate randuri Sanzi a recunoscut ca se gandeste cat se poate de serios la faptul ca si-ar dori sa faca pentru Izabela un fratior sau o surioara.
 

Galerie foto