Când va renunţa Gabriela Cristea la televiziune? Şefii au întrebat-o deja despre concediul de maternitate. "Mă simt bine şi nu am probleme"

Gabriela Cristea, când va renunţa la televiziune? Vezi ce spune vedeta.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Gabriela Cristea are tot ceea ce şi-ar putea dori o femeie. Este împlinită pe plan profesional, are un soţ care o iubeşte şi o respectă, o fetiţă minunată şi o surioară pentru Victoria Margot, "pe drum" .

Prezentatoarea tv este insărcinată, după cum a dezvăluit, în exclusivitate, WOWbiz.ro, iar fericirea i se poate citi pe chip în orice moment al zilei.

Gabriela Cristea, când va renunţa la televiziune? "Nu să stau ca boul pe coadă"

Ei bine, pentru cititorii care întreabă în ce stadiu este sarcina îndrăgitei vedete, avem un răspuns. Aceasta este gravidă în 20 săptămâni.

În urmă cu o săptămână vedeta a acordat un interviu în care a vorbit, pe larg, despre schimbările emoţionale şi fizice prin care trece de când este însărcinată, dar şi despre concediul de maternitate pe care urmează să şi-l ia.

"Nu mi-am planificat concediul de maternitate încă şi nici nu mi.am propus să mă gândesc când o voi face. Când nu o să mai pot, probabil, voi înceta activitatea profesională. M-au întrebat şi şefii ce vreau să fac, dar le-am spus ca deocamdată mă simt bine şi nu am probleme.

Până când îmi va fi greu, vreau să merg la serviciu, să am activitate, să treacă timpul mai repede, nu să stau ca boul pe coadă, cum spune românul", a declarat Gabriela Cristea pentru revista VIVA!


 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea a răbufnit! "Nişte hoţi penali, nesimţiţi" - Graviduţa a făcut o criză de nervi în văzul tuturor

Gabriela Cristea, pofte peste pofte! A zis-o în direct: ”Doamne, iartă-mă, mi-e gândul numai la mâncare!”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Anunț major pentru elevi. Ce ore vor fi introduse de pe 8 februarie

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Rebeliune în UE. Italienii, spaniolii și francezii formează alianța “Exit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies