Cantaretul albanez care a disparut in 2013 cand a fost in Romania, a revenit in tara! DeSanto l-a chemat sa filmeze clip cu el, dar il pazeste ca pe butelie! Foto Exclusiv!

Albanezul Fatmir Sufa, un cantaret in varsta de 23 de ani, a revenit in Romania sa faca niste piese si sa filmeze cateva clipuri. In urma cu mai bine de 4 ani cand a fost in tara i-a bagat pe toti in panica dupa ce disparuse. DeSanto, cel care lucre si atunci cu el, era disperat sa-l gaseasca, el apeland chiar si la Politie.

Autor: G.G.

Desi a tras o sperietura zdravana in 2013 cand astepta albanezul sa lucreze cu el si el disparuse, DeSanto si-a luat inima in dinti si l-a chemat din nou in tara pentru a inregistra niste melodii.( Vezi AICI de ce surpriza a avut parte DeSanto la implinirea celor 35 de ani)

“Am fost contactat de un interpret de origine albaneza pentru o productie muzicala romano-albaneza. 

Acesta a venit in Romania vineri (5.07.2013), insotit de translator, am imprimat melodia in studio (DeSanto Music) si am filmat videoclipul. Dupa filmarile videoclipului, barbatul a disparut fara sa anunte pe cineva despre intentia lui de a pleca undeva. De la disparitie, atat eu, cat si translatorul lui, l-am cautat si am asteptat sa ne contacteze, dar fara niciun rezultat. Am mers la politie, insa ne-au spus ca nu ne pot ajuta decat dupa ce trece cel putin o zi. Numele lui este Fatmir Sufa, are 19 ani, nu cunoaste limba romana sau engleza, nu are niciun act de identitate la el si nici telefon. El, impreuna cu translatorul, ar trebui sa plece maine inapoi in Albania. Ne este teama sa nu fie vorba despre o rapire in urma declaratiilor lui facute pe pagina personala de Facebook referitoare la costurile productiei audio-video in valoare de 15.000 euro (http://www.facebook.com/fatmir.sufa.3?fref=ts). Este cunoscut in Albania ca un pusti cu foarte multi bani, se afisaza cu elicopter si masini de lux.
Daca ne puteti ajuta nu ezitati sa ne contactati la: 0755.292.852 sau [email protected]”,
anunta, in 2013, DeSanto.

Fatmir Sufa a aterizat zilele trecute in Romania. De aceasta data insa, DeSanto si-a luat masuri de precautie ca sa nu mai treaca prin sperieturi. Cantaretul il tine sub control pe tanar, el cazandu-l la un hotel de langa studioul lui de inregistrari, unde se cunoaste cu toata lumea.

“Fatmir Sufa e in Romania, e la mine. Joi filmam clip, facem 3 piese dintre care doua sunt in duet. “Ciumidap” e in albaneza si romana. L-am cazat aici, langa studioul meu ca sa il am aproape si sa stiu de el. Il tin sub control ca sunt patit, a mai disparut o data in 2013 cand am alertat pe toata lumea. Lucram destul de greu pentru ca el nu stie bine nici limba engleza. Traiasca Google translate (rade-n.r.). Noi asa comunicam, asa ne intelegem. E un tip foarte curajos daca a venit el singur intr-o tara straina. Mi-a facut si o surpriza placuta. Stie ca am colectie de magneti si mi-a adus si el. In studio suntem multi, lucre cu totii, toata echipa DeSantoMusic inclusiv Mario, fiul meu, care de o saptamana vine la studio sa imi fure meseria (rade – n.r.). Eu ii inregistrez pe solisti si el pe mine... ca sa fie bine. Ne grabim sa terminam pentru ca vineri albanezul va pleca”, ne-a declarat DeSanto.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies