Care era cel mai mare vis al lui Marcel Toader! Afaceristul nu a mai apucat să și-l împlinească

Marcel Toader și-a dorit nespus de mult să aibă o fetiță, vis pe care nu a mai apucat să și-l împlinească.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Eu vin dintr-o familie tradiționalistă. Max a fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie, el a învățat lucrurile la justa lor valoare. Chiar zilele trecute eram la mare și a scris pe pagina de socializare că nu știe sigur dacă sunt tatăl lui sau fratele mai mare. Visul meu a fost să am cinci copii. Eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”declara Marcel Toader în urmă cu ceva vreme.

Fiul lui Marcel Toader, declarații exclusive despre ce va spune la înmormântarea tatălui său

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, trece prin momente cât se poate de dificile, decesul tatălui său provocându-i un adevărat șoc.

Cu toate acestea, deși, așa cum recunoaște și Maximilian, dispariția prematură a lui Marcel Toader i-a provocat un șoc, tânărul face tot ce îi stă în puteri pentru ca înmormântarea să fie una impecabilă.

”Mă tot gândesc, da, și la ferpar. Voi scrie câteva cuvinte pentru ca la înmormântare să fie citite de preoți. Sunt multe de zis, cred că dacă aș scrie despr etatăl meu tot ce mi-aș dori să spun despre el, mi-ar luat câteva zile. A fos un om minunat, m-a învățat atât de multe, a fost un om cu adevărat bun, dacă erai cinstit cu el. Dar, acum, mi-e greu să mă gândesc la așa ceva, sunt încă în șoc, nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, ne-a spus, în exclusivitate, Maximilian, fiul lui Marcel Toader.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate