Care este adevărata relație a Siminei cu părinții lui Alex Zănoagă la aproape două luni de la ieșirea din casa Puterea Dragostei!

Simina a dezvăluit cum se înțelege cu părinții iubitului ei, Alex Zănoagă, de când s-a mutat la București

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

La ieșirea din casa Puterea dragostei, Simina a decis să se mute în București cu Alex Zănoagă! Tânăra din Timișoara a lăsat în urmă orașul natal și a început o viață nouă în Capitală, mai ales că părinții iubitului au îndrăgit-o încă din timpul competiției amoroase moderate de Andreea Mantea.

”Tata este mai dificil dintr-un anumit punct de vedere. De pildă, lui nu i-au prea plăcut prietenele mele de până acum și mereu îmi spunea că nu vrea să le cunoască deloc. Însă, în cazul Siminei, lucrurile au stat diferit, chiar mi-a zis la telefon, în perioada emisiunii, că ea este o persoană deosebită și, de aceea, va fi bine primită în familie. Apoi, când am ajuns în țară, mai în glumă, mai în serios, mi-a zis așa…”Alex, să nu mi-o aduci acasă pe Simina decât dacă o iubești și o respecți maxim, altfel, vei avea de face cu mine”. Acestea au fost cuvintele lui, toate frumoase la adresa iubitei mele”, a povestit Zănoagă pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Ce se întâmplă în acest moment cu iubita manelistului mort? Răzvan de la Oradea era tatăl unei fetițe de 9 ani

Citeste si: Mirela ”Dracu pe uscat”, noua vedetă a Internetului, îl ”aliniază” pe Alexandru Cumpănașu! ”Candidează pe necazul fetelor! Diaspora nu te susține!”

Citeste si: Mary a sărit să o bată pe Mariana de la Puterea Dragostei! ”Chem poliția!”

Simina a vorbit despre părinții lui Alex Zănoagă! "Mă înțeleg foarte bine cu ei, mă apreciază și mă respectă”

Acum,la aproape două luni de la acea declarație, Simina a vorbit despre părinții lui Alex Zănoagă. Așa cum era de așteptat, în termeni laudativi. "Mă înțeleg foarte bine cu ei, mă apreciază și mă iubesc. Sunt niște oameni deosebiți. Vă spun sincer, locuiesc cu ei și felul în care mă tratează zilnic, mă impresionează. Dacă le cer un pepene de pildă, îmi cumpără doi, sau dacă stau în pat și tușesc, imediat îmi fac un ceai! Se observă  prin gesturile acestea că mă simpatizează”, a spus bruneta, care, în premieră pentru WOWbiz.ro, a mai dat câteva detalii din…familie. ”Cu mama lui Alex, am o relație excelentă, fiindcă este femeie și mă apropii mai ușor de ea, dar și cu tatăl lui, am o legătură puternică. Deși este mai tăcut puțin, de fiecare dată când ne întâlnim, avem ce povesti. În plus, i-a spus lui Alex că dacă mă supără cumva, va avea de-a face cu el", a conchis bruneta de la Puterea dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate