Care este adevărata relație dintre Alexandra de la Puterea Dragostei și Cătălin Marcu: „Știe băiatul ăla cu care vorbești în emisiune că suntem iubiți?”

Alexandra de la Puterea Dragostei și Cătălin Marcu sunt într-o relație în afara competiției? Conversația copioasă de pe Instagram care a stârnit multe semne de întrebare.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Alexandra este una dintre cele mai controversate concurente a sezonului trei Puterea Dragostei. Vulcanică din fire, Alexandra a atras ușor atenția fanilor emisiunii prin prisma scandalurilor în care s-a implicat cu sau fără voia ei. Alexandra a vrut să formeze un cuplu cu Nicos, însă se pare că tânărul s-a săturat de certurile cu Alexandra și a renunțat. 

Citeste si: Cristian Comănici, prima reacție după ce Akebono i-ar fi rupt maxilarul! A publicat mai multe fotografii

Alexandra și Cătălin Marcu, tachinări în văzul tuturor 

Despre Alexandra s-au spus multe în emisiune, iar unul dintre zvonuri ar fi acela că vorbește cu Gabi, dar și Cătălin Marcu. În cadrul unui live făcut pe Instagram aseară, Cătălin Marcu i-a lăsat mai multe comentarii Alexandrei. Fostul concurent din casa Puterea Dragostei a spus că Alexandra este iubita lui, motiv pentru care Alexandra l-a invitat și pe el în live pentru a clarifica situația. Însă lucrurile nu au fost deloc așa, ba din contră, Cătălin și prietenii lui au început să o tachineze pe Alexandra. 

Citeste si: Andreea Pirui, cerută de soție de ziua ei! „Mi-am dat seama că ești femeia vieții mele”

„Cătălin, intri cu mine dacă tot sunt gagica ta? Cătă vrea să mă tachineze”, a spus Alexandra înainte să intre live cu Cătălin.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

„Când vii acasă? Știe băiatul ăla cu care vorbești în emisiune că suntem iubiți?”, a spus Cătălin imediat cum a intrat pe live. 

Alexandra: „Noi doi iubiți? Păi nu trebuia să mă anunți și pe mine înainte că suntem iubiți?”

Citeste si: Andreea Mantea, alături de Bianca de la Puterea dragostei: „Nimeni nu a îndurat cât ai îndurat tu”

Alexandra de la Puterea Dragostei
Alexandra de la Puterea Dragostei și Cătălin Marcu

„Păi și cum face dacă are dovezi?”, a spus și prietenul lui Cătălin. 

Alexandra: „Auzi, dragul meu, eu am dormit cu el în pat și nu am avut nicio treabă și el știe lucurl ăsta. E adevărat, Cătă?”

Cătălin: „Da, doamnă! Când vii acasă? Te-am lăsat să te duci la emisiune. Când vii acasă?”

Alexandra: „Nu știu când vin acasă.”

Cătălin: „Te-am lăsat să te duci acolo și ce ai făcut? Ți-ai făcut iubit?”

Alexandra: „Băi nu vorbi aiurea că lumea ne crede.”

În cadru a apărut la un moment dat și Philip care a întrebat dacă Alexandra nu este aceeași fată cu care vorbea și Gabi, fostul iubit al Daianei.

Distracția de pe live s-a terminat în momentul în care Cătălin a spus că vrea să meargă să se uite la meci, însă conversația lor s-a încheiat în aceeași notă. Ba mai mult, Cătălin a menționat că Alexandra are haine la el acasă. 

Alexandra a menționat că ea și Cătălin sunt doar prieteni, așa cum a menționat concurenta, însă cu timpul vom vedea dacă este adevărat sau nu. 

Galerie foto 
Citește și:

Jador, mărturisire șocantă din perioada în care era la Puterea dragostei! Ce a putut să fure din Turcia: „Era 800 sau 8000 de euro!”

Antonia, gest impresionant de iubire pentru Alex Velea! Unde și-a tatuat chipul iubitului ei

Concurenta cu cei mai frumoși sâni de la iUmor s-a dezbrăcat pentru copiii bolnavi de cancer! Lolrelai, campanie umanitară inedită și controversată

Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă Mona de mână, după ce a plecat de la Puterea dragostei

Iancu sare la gâtul lui Jador! Ce spune despre manelist după ce a fost refuzat la un concurs culinar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies