Care este numele real al lui Fulgy, băiatul rebel al Clejanilor

Care este numele real al lui Fulgy, băiatul cel mic al Clejanilor.

Dan Constantin Fulgeraş Manole
Dan Constantin Fulgeraş Manole[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Care este numele real al lui Fulgy, băiatul rebel al Clejanilor, care a intrat în atenţia presei de ceva vreme.

Puţini ştiu care este numele adevărat al lui Fulgy, aşa cum scrie pe certificatul de naștere.

Vezi cum îl cheamă, de fapt, pe fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Care este numele real al lui Fulgy, băiatul rebel al Clejanilor

Fulgy, în vârstă de 23 de ani, este băiatul familiei Clejanilor. Viorica şi Ioniţă din Clejani au doi copii, Fulgy şi Margherita. Fulgy, pe numele său real, Dan Constantin Fulgeraș Manole, este copilul cel mic al familiei.

Citeste si: Fosta iubită a lui Fulgy face dezvăluiri! Ce a spus despre Viorica de la Clejani: „Într-adevăr...”

Dan Constantin Fulgeraş Manole
Dan Constantin Fulgeraş Manole[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Numele real al lui Fulgy  a fost dezvăluit chiar de acesta într-un vlog pe care l-a făcut în urmă cu ceva timp.

"De ce am ales un titlu așa extravagant?… Asta se cere, e doar o strategie. Sunt un om modest, vin dintr-o familie bogată, să spunem, din punctul ăsta de vedere. Pentru cei care nu mă știu: mă numesc Fulgy, așa mi se spunea de mic copil, port numele nașului meu, Constantin Fulgerică, cel mai mare acordeonist din România", a spus Fulgy pe vlog.

Fulgy se prezintă în vlog-urile sale ca fiind pianist, chitarist şi producător muzical.

Ba chiar a mărturisit în vlogul respectiv că apartamentul în care locuieşte a fost cumpărat din banii săi şi a costat 150.000 de euro.

Citeste si: Fulgy a avut fantezii cu Raluca Dumitru de la Survivor! Băiatul Clejanilor are un apetit uriaș pentru femeile mature! ”Nu îmi plac copilele”

Dan Constantin Fulgeraş Manole
Dan Constantin Fulgeraş Manole[Sursa foto: Instagram]

Fulgy a fost arestat pentru 29 de zile

În urmă cu câteva zile a izbucnit un scandal care l-a plasat pe Fulgy în centrul unui scandal ce de atunci ține primele pagini ale tabloidelor. Fiul Clejanilor a fost prin sub influența unor substanțe interzise, iar de-a lungul acestor zile a făcut tot felul de declarații controversate la adresa unor vedete din România, dar și mai multe amenințări cu moartea. 

Se pare că pentru moment, acest scandal va lua o pauză. Ioniță de la Clejani a anunțat în urmă cu forte puțin timp că Fulgy se află în custodia oamenilor legii, iar pentru următoarele 29 de zile va sta în spatele gratiilor. De asemenea, artistul spune că după ce va ieși din arest îi va impune restricții clare și foarte dure lui Fulgy. Mai mult, Ioniță de la Clejani spune că fiul său a căzut victima unui anturaj total nepotrivit  și din cauza lor a ajuns în această situație. 

”Duceți-vă în cluburi și la festivaluri mari să vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fosta iubită a lui Fulgy face dezvăluiri! Ce a spus despre Viorica de la Clejani: „Într-adevăr...”

Margherita de la Clejani, ținută de senzație la sală! Cum a venit îmbrăcată fiica Clejanilor la antrenamente?

Incredibil ce decizie a luat Ioniță de la Clejani după scandalul cu Fulgy. Nimeni nu se aștepta la asta: "Nu toată lumea care te pupă..."

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

Aceste obiecte devin un pericol în mașină. Pot exploda de la căldură

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Reghecampf, lovitură fatală pentru Anamaria Prodan. Antrenorul renunță la tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies