Care este ultima fotografie cu Mihai și Noemi Mitoșeru împreună! Mai multe vedete apăreau alături de cei doi

Mihai și Noemi Mitoșeru apar împreună într-o fotografie, alături de mai multe vedete, la sfârșitul lunii iulie.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Mihai Mitoșeru părea foarte apropiat de Noemi în fotografia respectivă, nefiind nimic care să trădeze neînțelegerile dintre ei.

În fotografia respectivă apar mai multe vedete, printre care Romică Țociu, Costin Mărculescu, avocatul Daniel Ionașcu și mama lui Mihai Mitoșeru, Camelia Mitoșeru.

"Gasca mea nu poate sa stea.. 🎉🎉🎉", a scris Mihai Mitoșeru, taguind-o pe soția lui, Noemi.

fara descriere

Mihai Mitoșeru a anunțat divorțul pe Facebook

”Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!", a spus Mihai Mitoșeru.

Noemi și Mihai Mitoșeru au amânat nunta de trei ori. Erau căsătoriți civil, dar nu au ajuns și în fața preotului

Noemi și Mihai Mitoșeru erau împreună din 2006. În decembrie 2015 s-au căsătorit civil, dar cununia religioasă au amânat-o de trei ori, inclusiv în 2017, când Noemi și-a pierdut tatăl.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate