WowNews logo WOWnews
Stories
Florin Dumitrescu
Florin Dumitrescu

Vedete

Care sunt, de fapt, rețetele pe care chef Florin Dumitrescu le gătește cel mai des

Rețete recomandate de unul dintre cei mai apreciați chefi din România!

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Acesta este și membru în juriul unei emisiuni celebre, și anume ”Chefi la Cuțite”. Cu o experiență de peste 18 ani în bucătărie, chef Florin Dumitrescu impresionează cu fiecare apariție pe micul ecran. Preparatele acestuia sunt delicioase, iar cheful are și câteva preferate. Juratul de la ”Chefi la Cuțite” preferă rețetele tradiționale, românești și ușor de preparat.

Citeste si: FOTO Videoclipul viral în care Igor Cuciuc se distrează. Cum a fost surprins și ce spun internauții: „Dimineața bocește pentru vizualizări și defăimare, seara, la club cu femei.” - kfetele.ro

Pui crocant şi aromat

Ai nevoie de câteva ingrediente simple și la îndemâna oricui:

  • ciocănele de pui, pulpe sau aripi
  • făină
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • sare și piper

Făina se amestecă bine de tot cu boiaua iute, pudra de usturoi, sarea și piperul. Puiul se tăvălește bine de tot în amestec și se pune la prăjit în baie de ulei. Trucul lui chef Florin Dumitrescu? Puiul se pune în ulei atunci când acesta este încă rece. Astfel, vom obține o carne mult mai bine pătrunsă și mai crocantă.

Citeste si: Care sunt rețetele preferate de Cătălin Scărlătescu. Le prepară ori de câte ori are ocazia

Citeste si: Cum arată cuțitul pe care îl primesc concurenții la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu
Florin Dumitrescu[Sursa foto: Instagram]

Clătite cu miere şi nuci

Chef Dumitrescu le-a dezvăluit fanilor reţeta sa secretă pentru cele mai delicioase clătite cu miere şi nuci.

Ingrediente:

  • 200 gr făină
  • 1 ou
  • 100 gr zahăr
  • un praf de sare
  • aprox. 350 ml lapte
  • 50 ml bere
  • ulei
  • 200 gr nuci
  • 50 ml miere
  • zahăr pudră

Florin Dumitrescu a început să lucreze de când avea 14 ani și a atins performanța de a deveni chef la 18 ani. Florin Dumitrescu a muncit, de la o vârstă fragedă, în mai multe restaurante pentru a învăța cât mai multe tehnici. „Nu am sărit nicio etapă. Am preferat să evoluez treptat pentru că știam că fără o bază bună, nu am cum să construiesc ceva”, spunea Florin Dumitrescu.

sursa – Impact.ro