Carmen de la Sălciua a devenit ținta criticilor pe internet, după ce s-a afișat de mai multe ori cu aceeași geantă: „Mai schimbă și tu poșeta”

Ultima postare a artistei a fost aspru criticată de internauți! Vedeta a apărut pentru a doua oară la rând cu aceeași geantă!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. Piesele ei ajung rapid pe primele locuri în trendigul autohton și se bucură de multă faimă. Dar drumul spre succes nu este deloc ușor, iar pe lângă fani, artista trebuie să le țină piept și cârcotașilor, care o pândesc la fiecare colț și abia așteaptă să o prindă pe picior

greșit. 

Ultima postare pe care Carmen de la Sălciua a făcut-o pe rețelele de socializare s-a transformat într-un adevărat motiv de dezbatere. Totul a plecat de la geanta pe care aceasta a ales-o pentru a-și accesoriza ținuta! 

 

Poșeta lui Carmen de la Sălciua, subiect de dezbatere pe rețelele de socializare

În ultima fotografie de pe contul de Instagram, artista s-a afișat într-o ținută extrem de lejeră. Aceasta a ales un hanorac alb, o geacă cu animal print, jeanși cu rupturi și o pereche de teniși albi, iar totul a fost accesorizat cu o geantă tip sacoșă, de la un brand renumit.

Chiar accesoriul, care ar fi trebuit să fie centrul de interes, a fost cel mai criticat de internauți. Se pare că nu este prima oară când artista s-ar afișa cu această geantă, motiv pentru care cârcotașii au taxat-o dur.

În timp ce unii îi reproșau că o poartă insistent, alții s-au legat de aspectul ei. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Mai schimbă și tu poșeta/ Data viitoare să faci o poză și când ții în mână plasa de la piață”, sunt două dintre comentariile legate de poșeta aleasă de Carmen de la Sălciua pentru a-și accesoriza ținuta. 

Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua

[Sursa foto: Instagram]

Ganta nu a fost singura criticată. Alții s-au legat de postura în care a ales Carmen de la Sălciua să pozeze, în timp ce unii au atenționat-o că a slăbit puțin cam mult. 

Citeste si: Soția actualului iubit al lui Carmen de la Sălciua, declarații incendiare: "Doarme în patul meu. Își face selfie în patul meu"

„Iar pozezi cu gâtul strâmb, ai o problemă./ Nu te supăra, dar ai slăbit enorm de mult, Carmen”, sunt alte remarci răutăcioase făcute de internauți. 

Fanii fideli ai artistei au apărat-o vitejește în secțiunea de comentarii și i-au reamintit care sunt calitățile ei principale și, de asemenea, au sfătuit-o să nu bage în seamă toate comentariile negative din mediul online. 

Citeste si: Credința cântăreței Carmen de la Sălciua, pusă la îndoială: ”Ce curaj ai să te duci în biserică, știind că ai despărțit o familie?”. Artista a închis gura răutăcioșilor

„Ești frumoasă, răutățile oamenilor nu le băga în seamă...prea multă răutate au unii în ei”, i-a sărit în apărare o fană. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies