Carmen de la Sălciua, fotografia cu care și-a pus admiratorii pe jar! Cum s-a fotografiat în pat cu iubitul ei misterios: ”Iubește-mă așa cum..”

Este oficial! Carmen de la Sălciua este din nou fericită alături de un alt bărbat! Frumoasa cântăreață își ține partenerul ferit de ochii lumii!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Carmen de la Sălciua și-a găsit, în sfârșit fericirea, în brațele unui bărbat, pe care deocamdată îl ține ascuns de ochii lumii! Cântăreața pare mai împlinită ca niciodată, în ultima vreme, iar acum a dezvăluit și motivul. Altcineva și-a făcut apariția în viața ei și pare că trăiește cele mai minunate clipe alături de bărbatul pe care-l iubește.

Cum în ultimul timp le-a tot răspuns fanilor ei la întrebări despre iubire, căsătorie și chiar copii, aceștia au un motiv bun să se gândească că artista poate va face, din nou, pasul cel mare!

Citeste si: Când o s-o vedem pe Carmen de la Sălciua, din nou, mireasă?! Cântăreața a dat vestea cea mare: ”Cel care mă iubește, sper să vadă...”

După căsnicia cu cântărețul Culiță Sterp, Carmen a fost împreună cu Cosmin Isăilă, însă lucrurile n-au stat chiar bine între ei și s-au despărțit. Vedeta a rămas prietenă cu Cosmin, așa cum a recunoscut chiar ea. Blondina nu este genul care să-și pună viața sentimentală pe tavă, în fața oamenilor care o iubesc, însă acum, după mult timp a făcut-o! Le-a arătat oamenilor ce o iubesc că este fericită, alături de un alt bărbat.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua

[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, fotografia cu care și-a pus fanii pe jar!

Este oficial! Carmen de la Sălciua are un nou iubit, pe care îl ține ferit de ochii curioșilor. Cel puțin pentru moment. Frumoasa artistă a publicat o fotografie cu mâna ei și a iubitului ei, alături de o piesă de dragoste: ”Love me like you do”- ”Iubește-mă așa

cum o faci tu”, plus o descriere de sezon: ”A venit toamna...”. Rămâne de văzut dacă Carmen de la Sălciua îl va arăta, curând, pe bărbatul care-i face, din nou, inima să bată pentru iubire.

Citeste si: Carmen de la Sălciua vrea să-și pună din nou pirostriile! A spus și când va face acest lucru: ”Când o să devină...”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies